Винник, Кароль та інші зірки українського шоу-бізнесу, що народилися в маленьких селах і містечках

Багато українських зірок – вихідці з простого люди. Зараз вони відомі на всю країну, а народилися та виросли в маленьких селах та містечках, і зовсім не соромляться свого походження.

Олег Винник

Повелитель вовчиць народився в селі Вербівка, що в Черкаській області – населення цього села становить менше 700 осіб. Проте згодом родина майбутнього поп-короля переїхала до села Червоний Кут у тій же Черкаській області, де Олег Винник закінчив школу. А далі – музичне училище в Умані, зустріч із коханою і подальші життєві пригоди співака.

Зірки з простого народу: Олег Винник
Зірки з простого народу: Олег Винник

Тіна Кароль

Народилася поп-діва у селищі міського типу Орокутан, що в Магаданській області росії. Батьки перебували там на заробітках, а коли дівчині виповнилося 7 – всією родиною переїхали до Івано-Франківська, батьківщини матері співачки. Батько ж її – український єврей, що народився в місті Вашківці Чернівецької області.

Зірки з простого народу: Тіна Кароль
Зірки з простого народу: Тіна Кароль

Софія Ротару

Українська співачка молдовського походження народилася в селі Маршинці, що на Буковині, з населенням не більше 5 тисяч чоловік. У дитинстві майбутня легенда української естради багато працювала по господарству і допомагала батькам торгувати на ринку.

Зірки з простого народу: Софія Ротару
Зірки з простого народу: Софія Ротару

Павло Зібров

Майбутній народний артист України народився в селі Червоне Вінницької області з населенням близько 500 осіб у сім’ї болгарина та українки. У віці 9 років Павло Зібров поступив у музичну спецшколу-інтернат для обдарованих дітей і переїхав жити до Києва.

Зірки з простого народу: Павло Зібров
Зірки з простого народу: Павло Зібров

Ада Роговцева

Легендарна акторка, народна артистка України та почесна громадянка Києва народилася в невеликому місті Глухів, що в радянські часи входів до складу Чернігівської області (зараз – Сумьскої). Але при цьому шкільні роки Ада Роговцева провела у Полтаві, студентські та подальші роки – в Києві.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?