Винник, Кароль та інші зірки українського шоу-бізнесу, що народилися в маленьких селах і містечках

Багато українських зірок – вихідці з простого люди. Зараз вони відомі на всю країну, а народилися та виросли в маленьких селах та містечках, і зовсім не соромляться свого походження.

Олег Винник

Повелитель вовчиць народився в селі Вербівка, що в Черкаській області – населення цього села становить менше 700 осіб. Проте згодом родина майбутнього поп-короля переїхала до села Червоний Кут у тій же Черкаській області, де Олег Винник закінчив школу. А далі – музичне училище в Умані, зустріч із коханою і подальші життєві пригоди співака.

Зірки з простого народу: Олег Винник
Зірки з простого народу: Олег Винник

Тіна Кароль

Народилася поп-діва у селищі міського типу Орокутан, що в Магаданській області росії. Батьки перебували там на заробітках, а коли дівчині виповнилося 7 – всією родиною переїхали до Івано-Франківська, батьківщини матері співачки. Батько ж її – український єврей, що народився в місті Вашківці Чернівецької області.

Зірки з простого народу: Тіна Кароль
Зірки з простого народу: Тіна Кароль

Софія Ротару

Українська співачка молдовського походження народилася в селі Маршинці, що на Буковині, з населенням не більше 5 тисяч чоловік. У дитинстві майбутня легенда української естради багато працювала по господарству і допомагала батькам торгувати на ринку.

Зірки з простого народу: Софія Ротару
Зірки з простого народу: Софія Ротару

Павло Зібров

Майбутній народний артист України народився в селі Червоне Вінницької області з населенням близько 500 осіб у сім’ї болгарина та українки. У віці 9 років Павло Зібров поступив у музичну спецшколу-інтернат для обдарованих дітей і переїхав жити до Києва.

Зірки з простого народу: Павло Зібров
Зірки з простого народу: Павло Зібров

Ада Роговцева

Легендарна акторка, народна артистка України та почесна громадянка Києва народилася в невеликому місті Глухів, що в радянські часи входів до складу Чернігівської області (зараз – Сумьскої). Але при цьому шкільні роки Ада Роговцева провела у Полтаві, студентські та подальші роки – в Києві.

Нові статті

Схожі статті

Цей лайфхак зекономить ваш час і сили! Як потрібно прати штори та тюлі, щоб не прасувати потім – працює 100%

Постійно прасуєте все після прання, але не хочете цього робити - вихід є! Що потрібно зробити, щоб штори та тюлі були рівними після "очищувальних процедур".

“Міс Всесвіт 2024”: як виглядає 80-річна бабуся трьох онуків, що вийшла в фінал щорічного конкурсу

В 2024 році фіналісткою конкурсу "Міс Всесвіт" стала… 80-річна бабуся. Чой Сун Хва зуміла миттєво стати знаменитістю завдяки міжнародному конкурсу і набула статусу найстаршої моделі.

Хоч і не рідна, але… Чи спілкується дружина Віктора Павліка з його донькою, яка на 7 років за неї старша

Віктор Павлік і Катерина Репяхова мають спільного сина Михася, але до шлюбу з блогеркою співак був одружений тричі, тож має ще дітей - чи спілкується теперішня дружина з його донькою Христиною?

Він не зміг бути з нею до кінця свого життя – як виглядає екс-дружина Миколи Тищенка, з якою були 7 років

Здавалося, що шлюб Миколи Тищенка та Алли Барановської сповнений любові і гармонії, але все це була лише ідеальна картинка - як виглядає колишня обраниця екс-телеведучого, яка народила йому сина.