Євгенія Власова вперше за довгий час вийшла на зв’язок і розповіла, куди зникла: вже давно не в Україні

Зірка 2000-х Євгенія Власова доволі давно зникла зі сцени, та проживає звичайне життя. Багатьом фанатам було цікаво, куди щезла їх кумирка та чим живе зараз – дізнайтеся про це далі.

На початку 2000-х років на просторах українського шоу-бізнесу спалахнула нова зірка – Євгенія Власова: справжня красуня з неповторним голосом. Проте далі на життєвому шляху співачки почалися перешкоди: розлучення, тяжка хвороба та неприємна атмосфера в професійній сфері.

Євгенія Власова вперше за два роки дала інтерв'ю: де зараз співачка, як живе і чому не повертається додому
Євгенія Власова вперше за два роки дала інтерв’ю: де зараз співачка, як живе і чому не повертається додому

У 2010-х Євгенія Власова ще намагалась привернути до себе увагу, розкидуючись українофобними висловлюваннями та захищаючи скандального одеського ДАЇ-шника, що назвав державну мову телячою на ток-шоу “Всі свої”. Що цікаво – про це чомусь усі дуже швидко забули.

Після 24 лютого 2022 року вона ще виходила в мережу в спробах вивести росіян на мітинги та розповідаючи про те, як путін розділив нас (прим. ред. – росіян і українців), що дуже нагадує наратив про “один народ”. Втім, коли це не дало результату – Євгенія Власова знову зникла з суспільних радарів.

Євгенія Власова розповіла про те, куди зникла та чим зараз заробляє на життя

Декілька днів тому Євгенія Власова дала ексклюзивне інтерв’ю блогеру Ростиславу Калацинському, де розповіла про зміни в житті за останні два роки, де вона мешкає зараз і чим займається. Як виявилося, майже одразу після початку повномасштабного вторгнення Євгенія Власова виїхала з України до Німеччини, хоч і не мала сил після зйомок у шоу “Танці з зірками”. Вона вирішила попри все рятувати свою доньку від війни.

Євгенія Власова вперше за два роки дала інтерв'ю: де зараз співачка, як живе і чому не повертається додому

Естраду Євгенія Власова покинула назовсім, і заробляє на життя духовними практиками – нещодавно колишня співачка випустила авторський курс із “роботи через голос, вібрацію та частоти”. Зараз це доволі прибутковий бізнес, адже подібні езотеричні погляди стають все популярнішими в мережі, на противагу “старим” ворожкам, астрологам і екстрасенсам. А що про це думаєте ви?

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.