Відома тренерка Марина Боржемська розповіла, як забезпечує двох дітей без допомоги ексчоловіка Узелкова

Нещодавно в інтерв'ю зіркова фітнес-тренерка Марина Боржемська відверто розповіла про свій заробіток. На які кошти вона утримує двох дітей без допомоги Узелкова – читайте далі у статті.

43-річна Марина Боржемська – одна з тих зірок, що заробляють на життя не професією, яку здобували, а за покликанням. Так, після закінчення навчання у Вінницькому педагогічному університеті на факультеті музики й народознавства вона все ж пішла за голосом давньої мрії і стала фітнес-тренеркою. Їй в цьому допоміг вже колишній чоловік В’ячеслав Узелков, який є професійним боксером. У шлюбі з ним Марина не лише побудувала успішну тренерську та телевізійну кар’єри, а й народила двох дітей – 14-річного Роберта і 11-річну Олівію. Зараз, після розлучення в 2018 році, родину “тягне” на собі саме Марина Боржемська.

Марина Боржемська розповіла, звідки бере гроші, щоб забезпечити двох дітей
Марина Боржемська розповіла, звідки бере гроші, щоб забезпечити двох дітей

Зіркова тренерка зізналася, що заробляє на життя продажами власного курсу зі схуднення – на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram вона зібрала купу зацікавлених підписників, які були б раді вкластися у власне майбутнє та кишеню тренерки. До того ж, Марина Боржемська розповіла, що для комфортного життя на місяць їй потрібно від 3 до 4 тисяч доларів. Розходи йдуть на виплату кредиту на машину, оренду житла, сплату комунальних послуг, навчання дітей, бензин, а також особисті витрати та різноманітні “дрібнички”. Чимала сума, чи не так?

Втім, зіркова тренерка відкладає частину зароблених грошей на втілення мрій та потреб не лише своїх, а і її дітей. Проте, про колишнього чоловіка в цій розмові Марина Боржемська не сказала ані слова – і тепер ми маємо лише здогадуватися, чи платить В’ячеслав Узелков аліменти, чи жінка забезпечує себе та двох дітей від шлюбу з боксером самостійно.

Відомо, що з 1999 року – одруження, – Узелков неодноразово принижував дружину і зраджував її. Марина Боржемська розповідала, як знайшла його переписки з коханками в телефоні, і як це морально розбило її – адже зірки були в шлюбі майже 20 років.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?