Зірки, які не взяли прізвища своїх чоловіків та не дали їх дітям: Тоня Матвієнко, Оля Полякова, Тіна Кароль

Багато хто дотримується патріархальних традицій – брати прізвище чоловіка при одруженні і нарікати ним дітей. Втім, існують вийнятки, і далі у статті ми їх обговоримо.

Тоня Матвієнко

У співачки всього двоє дітей – 25-річна Уляна від першого шлюбу, прізвище якої нам достеменно невідоме, і 9-річна Ніна, яка не взяла прізвище зіркового батька – Арсена Мірзояна. Причиною цьому стало те, що подружжя вирішило назвати доньку на честь легендарної Ніни Матвієнко – матері Тоні. І Арсен Мірзоян сказав, що якщо називати на честь бабусі, то повністю – і не дав наймолодшій донці своє прізвище. Відомо, що старша Ніна Матвієнко розплакалася від розчулення, коли дізналася про це.

Зірки, які не взяли прізвища своїх чоловіків та не дали їх дітям: Тоня Матвієнко
Зірки, які не взяли прізвища своїх чоловіків та не дали їх дітям: Тоня Матвієнко

Оля Полякова

Ольга Полякова вийшла заміж за бізнесмена Вадима Буряковського коли вже була переконана, що хоче пов’язати життя зі сценою. Тому не взяла прізвище чоловіка, а лишила дівоче – воно не таке довге і легше запам’ятовується. Старша донька суперблондинки – Марія, – теж частіше використовує саме мамине прізвище. Втім, достеменно невідомо, чи записана вона в документах як Полякова чи Буряковська. Майже ідентична ситуація і з молодшою Алісою, тільки вона ще не така активна в соціальних мережах.

Зірки, які не взяли прізвища своїх чоловіків та не дали їх дітям: Оля Полякова
Зірки, які не взяли прізвища своїх чоловіків та не дали їх дітям: Оля Полякова

Тіна Кароль

Таня Ліберман свого часу змінила прізвище та ім’я в паспорті на Тіна Кароль, щоб старий продюсер після закінчення контракту не зміг забрати в неї право на псевдонім. Потім вона зустріла кохання свого життя і майбутнього продюсера – Євгена Огіра, але все ж не взяла його прізвище, коли виходила заміж. У пари народився син Веніамін, який наразі росте копією батька, але чи отримав він його прізвище – достеменно невідомо.

Зірки, які не взяли прізвища своїх чоловіків та не дали їх дітям: Тіна Кароль
Зірки, які не взяли прізвища своїх чоловіків та не дали їх дітям: Тіна Кароль

Нові статті

Схожі статті

В Україні з’явиться доступне житло в оренду для українців: хто зможе стати учасником соціальної програми

В України хочуть запровадити новий різновид оренди житла – так званої соціальної. Що це за оренда і хто зможе прийняти участь в програмі? "Один Факт" розповість про нову ініціативу детальніше.

“Головне кохання мого життя”: 48-річна Наталія Могилевська пригадала перший шлюб, в якому пробула рік

Наталія Могилевська доволі багато з ким крутила романи, але також у неї було два офіційних шлюби та першим її чоловіком був Дмитро Чалий - як він виглядає та що про нього відомо?

Гороскоп на 28 липня 2024 року для всіх знаків Зодіаку: вдача буде з вами – головне триматися за свою мету

Гороскоп на 28 липня 2024 року для всіх знаків Зодіаку: зірки радять вірити в свою мрію, адже так вона обов'язково здійсниться. Астрологічний прогноз.

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?