Потап позбавився від жиру на животі заради Насті Каменських: секрет схуднення простий і доступний кожному

Репер Потап зміг позбавитись від жиру на животі завдяки одному простому способу. Він доступний кожному і не потребує великих фінансових розходів. Детальніше читайте в матеріалі від "Один Факт".

Репер Потап після початку відносин із Анастасією Каменських активно зайнявся власним здоров’ям. Свого часу виконавцю вдалося схуднути на цілих 20 кг за декілька місяців. Співак пригадав, що тоді йому допоміг позбавитись від жиру на животі один простий, недорогий та дієвий спосіб. Звісно, процес схуднення відбувався не буз участі його коханої, Насті Каменських. Кохана ретельно контролювала спосіб життя репера, його харчування і навіть спортивні заняття.

Отже, головний секрет, що допоміг Потапу схуднути майже на 20 кг за 4 місяці — це помірні порції при вживанні їжі та збільшення кількості білку. Жир на животі в Потапа розтанув за декілька місяців завдяки тому, що він почав вживати більше свіжих продуктів, що багаті на клітковину. А ще, додав до раціону їжу, насичену білком. В повсякденному раціоні репера була присутня риба, яйця, м’ясо птиці та бобові культури).

Потап розповів, як йому вдалося схуднути
Потап розповів, як йому вдалося схуднути

Окрім цього Потап додав до свого повсякденного режиму спортивні тренування. Він систематично качав прес, що теж посприяло позбавленню від жиру на животі.

Професійні дієтологи радять всім, хто бажає позбутись жиру в області животу – повністю виключити зі свого раціону смажені, занадто солоні та солодкі продукти харчування. Також варто припинити вживання в їжу продуктів з борошна. Щоб прискорити метаболізм — слід під час схуднення зменшити споживання швидких вуглеводів та жирів, які збільшують рівень інсуліну в крові та призводять до накопичення жиру саме на животі.

Збільшення кількості споживаної води дозволить прискорити метаболізм та спалити більше калорій. Окрім того, важливо уникати стресів, які теж не кращим чином сприяють на стан фігури.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?