Багато пліткує: Даша Астаф’єва однією влучною фразою поставила на місце блогера Богдана Беспалова

Модель Даша Астаф'єва – з тих людей, які за словом в кишеню не полізуть. Днями вона однією влучною фразою поставила на місце блогера Беспалова - за плітки. Детальніше розповість "Один Факт".

Подробиці особистого життя моделі Даші Астаф’євої вже багато років хвилюють багатьох шанувальників та пересічних громадян. Часи, коли ця запальна дівчина позувала для журналу Playboy та дивувала суспільство відвертими образами під час виступів у складі гурту “Nikita” – давно минули. Зараз Даша подорослішала, стала більш закритою щодо особистого життя.

З тих пір багато чого змінилося. Даша Астаф’єва встигла розлучитись із своїм бойфрендом — бізнесменом Артемом Кімом. Зараз модель активно займається волонтерством, а ось подробиці приватного життя – ретельно приховує.

Даша Астаф'єва влучно відповіла пліткарю Богдану Беспалову
Даша Астаф’єва влучно відповіла пліткарю Богдану Беспалову

Втім, для блогера Богдана Беспалова інформація щодо особистого життя Астаф’єфої не є таємницю. Нещодавно він заявив, що його інформаційні джерела повідомили: 38-річна Даша Астаф’єва вийшла заміж, але свого обранця вона ретельно приховує.

За словами Беспалова — у відносинах Астаф’євої зі своїм обранцем царює повна ідилія. Хлопець більш ніж на 10 років молодше за Дар’ю. Блогер вважає, що саме через таку різницю у віці Астаф’єва не хоче показувати свого коханого суспільству.

Сама ж зірка ніяких офіційних заяв щодо весілля, розпису у ЗАГСі та офіційних відносин із новим кавалером не робила. Більш того, зацікавленість та обізнаність Беспалова в її приватному житті сильно обурила Астаф’єву. Тому у відповідь на плітки про власне весілля модель відповіла лаконічно і різко:

Хто виригнув Беспалова? Заригніть назад разом із кошенятами!

Деякі із шанувальників зірки не зрозуміли такої різкої реакції Астаф’євої. Адже для зірки та відомої людини ось такі плітки від Беспалова – це скоріш плюс, аніж мінус.
Богдан Беспалов вже встиг відреагувати на публікацію Даші Астаф’євої і назвав модель двома словами:

Така ніжна

Також Беспалов зізнався, що Даша після пліток про особисте його заблокувала в Instagram.
Минулого року Даша Астаф’єва сама зізнавалась, що знаходиться у відносинах. Але на відміну від минулих стосунків нове кохання вона афішувати не буде.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?