“Я настільки українка”: Наталія Могилевська розповіла, чому залишилась на Батьківщині та чи могла виїхати

Співачка Наталія Могилевська назвала головну причину того, що не виїхала з України, хоча така можливість в неї була. І навіть не одна. Детальніше читайте в матеріалі від "Один Факт".

Наталія Могилевська зізналась, що від початку повномасштабного вторгнення росії в лютому 2022 року в неї було чимало можливостей виїхати з країни.

І хоча можливості були — артистка обрала для себе інший шлях – залишитись в рідній країни, допомагати захисникам та продовжувати займатись творчістю.

Наталія Могилевська розповіла, що в неї навіть думки такої не було – щоб залишити рідну країну. І співачка пояснила, чому саме:

У мене таке прізвище, у мене таке коріння, я настільки українка… — зазначила Могилевська

Артистка повідомила, що має українське коріння, а її дід був викладачем української філології в університеті. Саме він, за словами артистки – навчав Миколу Рибчинського та прививав йому любов до української мови.

Наталія Могилевська розповіла, чому залишилась на Батьківщині
Наталія Могилевська розповіла, чому залишилась на Батьківщині

Наталія Могилевська пригадала, що коли тільки починала власну пісенну кар’єру – то в її репертуарі було декілька пісень українською мовою. Хоча на той час це вважалось не модним.

Я назавжди залишаюсь в Україні – наголосила Наталія Могилевська

Артистка розповіла, що дуже любить Київ та й Україну в цілому. І попри те, що в неї були можливості для виїзду — Могилевська обрала свій шлях. І він пов’язаний із Україною.

За словами Наталії Могилевської, вона з 99 року дуже багато робила і продовжує робити велику кількість добрих справ на користь рідної держави, задля розвитку української культури та шоу-бізнесу. Співачка також пригадала, що в ті роки, коли її творчий шлях тільки-но починався – співати українською було не модно.

Але на той час в Могилевської вже був свій, суто український репертуар. Наприклад, пісня “Самота”, що була написана в співавторстві з Юрієм Рибчинським або музичний твір “Місяць”, який теж співала Наталія Могилевська.

Співачка зазначила, що свої перші кроки в творчості вона робила, не забуваючи про українську культуру та рідну мову.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?