Була простачкою без дорогих брендів: як виглядала Оля Полякова до шлюбу з багатієм Вадимом Буряковським

Співачка Оля Полякова побралась законним шлюбом зі своїм чоловіком Вадимом Буряковським 11 вересня 2004 років. Подивіться, як виглядала артистка до того, як набути статусу дружини.

Співачка Оля Полякова до заміжжя із бізнесменом Вадимом Буряковським була геть іншою. Це зараз вона – справжня королева, що сяє на сцені. Але до шлюбу Оля була звичайнісінькою дівчиною-білявкою без особливих прикмет.

Хіба що довгі ніжки були її візитівкою і тоді, і зараз. Подивіться у фотодобірці від “Одного Факту”, як виглядала Оля Полякова в дитинстві та в юні роки — до того, як вийшла заміж і народила дітей.

Молода Оля Полякова
Молода Оля Полякова

Нині популярна українська співачка Оля Полякова почала свій творчий шлях на початку нульових років. Красуня із довгими ногами йшла до зіркового Олімпу достатньо довго. Це зараз артистка епатує публіку потужним голосом, відвертими нарядами та ефектними шоу-програмами на концертах і гастролях.

Оля Полякова в дитинстві
Оля Полякова в дитинстві

Та були в житті Олі Полякової часи, коли вона ще не сяяла так яскраво, як нині. “Один Факт” пропонує читачам подивитись, як Оля Полякова виглядала до популярності і шлюбу із бізнесменом Вадимом Буряковським.

Ольга Юріївна Полякова народилась у Вінниці 17 січня 1979 року. Її мама працювала лікарем-педіатром, а замість батька дівчинку виховував вітчим.

Після завершення школи у Вінниці майбутня популярна співачка успішно закінчила музичну школу за класом фортепіано, училище культури та мистецтв за класом хорового диригування. Потім в житті артистки було навчання в Київському університеті культури та мистецтв за класом естрадного вокалу.

Оля Полякова з донькою
Оля Полякова з донькою

В Ольги Полякової є диплом оперної співачки, а ще вона навчалась в Національній музичній академії України ім. П. Чайковського. Її пісенна карʼєра розпочалась наприкінці 1990-х років. В різні роки Полякова була лавреаткою музичних фестивалів, що проходили в Черкасах та Ялті.

Оля Полякова в молоді роки та в дитинстві
Оля Полякова в молоді роки та в дитинстві

В 2013 році Ольга Полякова випустила один зі своїх найпопулярніших творів під назвою “Шльопки”. Кліп готував продюсерський центр музиканта Потапа. Трохи згодом вийшов інший популярний трек Полякової: “Люлі”.

У вересні 2004 року Оля Полякова стала дружиною бізнесмена Вадима Буряковського. Світлин з їх весілля в публічному просторі немає. Але подейкували, що співачка виходила заміж, коли вже була вагітною першою донькою Марією. В 2011 році Полякова народила другу доньку, яку назвали Алісою.

Нові статті

Схожі статті

Народні прикмети на Трійцю 2024: не робіть цього 23 червня, щоб віку собі не вкоротити – головні заборони

В 2024 році християни української церкви відзначають свято Трійці 23 червня. "Один факт" розповість, які традиції, забобони і заборони існують в одне з найбільших релігійних свят року.

“Клуб 40 років і незаміжня”: Аніта Луценко, Tayanna, Лідія Таран та інші зірки, які не побралися за піввіку

Деякі зіркові українки із заміжжям не поспішають. Аніта Луценко, Лідія Таран, Tayanna та інші знаменитості довели, що шукати справжнє кохання після 40 — все ще можливо.

“Нас буде шестеро”: Тімур та Інна Мірошниченки розповіли, що запланували невдовзі всиновити ще одну дитину

В родині Тімура та Інни Мірошниченків очікують на поповнення. Невдовзі їх стане шестеро, бо родина вирішила всиновити ще одну дитину. Більше деталей "Один Факт" розповість далі.

Чи можна їсти стару картоплю та цибулю, які проросли: експерти дали цікаву відповідь, котра здивує всіх

Зимові запаси картоплі та цибулі не завжди вдається зʼїсти вчасно. Чи можна вживати в їжу старі овочі, що проросли і що з цього приводу кажуть експерти? Читайте про це далі.