Даша Астаф’єва зробила нову трендову стрижку, яка набирає шалену популярність у жінок: з модним чубчиком

38-річна співачка Даша Астафʼєва прислухалась до модних трендів цього літа та… змінила зачіску. Чи сподобався фанатам новий образ артистки – із чубчиком? "Один Факт" дізнався деталі.

Відома українська співачка Даша Астафʼєва, яка раніше виступала в складі гурту “Nikita” всього за три роки змогла досягти неймовірних успіхів на творчій ниві. Популярність наздогнала запальну дівчину не тільки в рідній Україні, але й далеко за її межами – в Америці.

Переїзд до Києва з рідної Дніпропетровщини, знайомство із продюсером Юрієм Нікітіним та участь у талант-шоу “Фабрика зірок” у 2007 році – все це допомогло Даші розкрити потаємні грані свого творчого таланту.

В різні роки життя Даша пробувала себе не тільки в пісенній карʼєрі, але й в модельному бізнесі і як телеведуча. На початку 2024 року Астафʼєва розповіла, що більше не може співати через складнощі із голосовими звʼязками. Натомість, дівчина стала волонтеркою.

Даша Астафʼєва, як зіркова особистість – завжди слідкує за сучасними модними трендами і деякі з них приміряє на себе. Наприклад, декілька днів тому співачка оновила свій літній образ та зробила стрижку із чубчиком. Зараз така зачіска набуває все більше популярності.

Нещодавно чубчик обрізала собі багатодітна мама Джамала, а тепер до цього тренду долучилася й Астафʼєва.

Новий стиль Даша доповнила українським етнічним одягом із вишивкою і влаштувала перед камерами в студії справжній модельний показ. Знаменитість продемонструвала власну струнку фігуру та професійну ходу моделі.

Стильне вбрання і стрижка зірки не залишились поза увагою її прихильників. В коментарях шанувальники назвали новий образ виконавиці чарівним і відзначили доцільність поєднання української класики та динамічної сучасності.

Один з коментаторів влучно порівняв Астафʼєву з египетською царицею Клеопатрою. І дійсно, із новою зачіскою та макіяжем Даша дійсно стала схожою на давньогрецьку кохану самого Юлія Цезаря.

Нові статті

Схожі статті

“Я у 8 класі, а він на 2 роки старший”: перше кохання Олени Кравець, яке не закінчилось хепі-ендом

Олена Кравець понад 22 роки проживає у шлюбі з Сергієм, з яким має трьох дітей, але що було до одруження? Акторка пригадала свої перші почуття та перше кохання.

Публічна брехня чи правда? Войченко розкриває сімейні таємниці після заяв про крадіжки від Остапчука

Володимир Остапчук та його колишня дружина Олена Войченко знову опинилися у центрі гучного скандалу, пов'язаного з публічними звинуваченнями.

Ні в маму, ні в тата: як же виглядає єдиний 12-річний син Людмили Барбір – від чоловіка, який з нею давно

Зірка телеканалу 1+1 Людмила Барбір має величезну базу фанатів не лише в себе, а й в своєї родини - як же виглядає син-красень, який єдиний у сім'ї.

Єфросиніна пролила світло на правду: як Дмитро Коляденко вчинив зі своїм сином – спадкоємець не став мовчати

Пилип Коляденко, молодий музикант і син відомого співака Дмитра Коляденка і хореографа Олени Коляденко, поділився своїм досвідом боротьби з тривожними розладами та як сім'я до цього причетна.