Розлучився з нею через Катерину Осадчу: Юрій Горбунов показав, як виглядає його перша дружина Людмила

Юрій Горбунов -український ведучий, надає перевагу не афішувати подробиці свого особистого життя, але як виглядає його колишня дружина Людмила, яку він покинув заради нової обраниці Катерини Осадчої?

Популярне подружжя двох українських телеведучих Катерина Осадча та Юрій Горбунов мають двох синів. Проте це не перший шлюб відомого ведучого.

Хто вона і як виглядає перша дружина Юрія Горбунова?

Першим коханням відомого телеведучого стала балетна танцівниця Людмила. З жінкою він познайомився, коли працював у Івано-Франківському драматичному театрі в який вступив одразу після закінчення Київського театрального університету.

Людмила Танцювала у балетній трупі, вони швидко поладнали з Горбуновим, але їхня дружба переросла у палкий роман і жінка, яка була заміжня, покинула свого чоловіка забрала донечку та поїхала у Київ до свого коханця покинувши театральну сцену.

У 1995 р. вони одружились, на момент весілля Юрію було 25 років, а Людмилі 35. Пара неодноразово розповідала, що їх різниця у віці зовсім не помітна та немає ніякого значення для них, вони кохали один одного попри вік у паспорті.

Юрій Горбунов показав, як виглядає його перша дружина Людмила
Юрій Горбунов показав, як виглядає його перша дружина Людмила

Пізніше ведучий офіційно удочерив доньку Людмили, а спільних дітей в екс-подружжя немає. Пара прожила разом 20 років, Людмила залишила своє захоплення та стала домогосподаркою і це їх обох влаштовувало. Але несподівано пара заявила про своє розлучення у 2015 р. Достеменно нікому невідомо, що саме стало причиною розлучення Юрія та Людмили, але є припущення, що довготривалому шлюбу, завадою стало знайомство Юрія з Катериною Осадчою.

Юрій Горбунов показав, як виглядає його перша дружина Людмила
Юрій Горбунов показав, як виглядає його перша дружина Людмила

Того ж року у Юрія закрутився роман із Катериною Осадчою. Вони зрозуміли, що між ними щось є на знімальному майданчику 2-го сезону шоу “Голос діти”. Вони довго не афішували своїх стосунків, а про своє кохання заявили досить феєрично та неочікувано, адже Катерина народила сина Івана і того ж місяця вони розповіли що вже одружені. Сьогодні пара знаходиться у щасливому шлюбі та виховують двох синів, 7-річного Івана та 2-річного Данила.

Юрій Горбунов показав, як виглядає його перша дружина Людмила
Юрій Горбунов показав, як виглядає його перша дружина Людмила

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.