Від спільних пісень до спільного життя: історія кохання Насті Каменських і Потапа розпочалася з неприязні

Їх історія почалась із неприязні один до одного. Настя Каменських спочатку не сподобалась Потапу та й навпаки, Потап не справив гарного враження на Настю, але як розвивались їх стосунки пізніше?

Як зустрілись Потап і Настя Каменських?

Вперше їх зустріч відбулася у 2006 р. Олексію Потапенко на той момент було 25 років, а Настя була молодшою, їй було всього 19 років. Артист ще до знайомства із Настею записував пісні з різними дівчатами, адже прагнув стати відомим та створити дует. Анастасія, теж хотіла записувати свої пісні і їхня зустріч відбулася у студії звукозапису, де їх познайомив друг Олексія.

Кохання з першого погляду – історія не цих музикантів. Потапу відразу не сподобалась Настя, він навіть відмовився з нею працювати й далі почав шукати собі пару у дует.

Проте, все-таки їхні шляхи перетнулися і вони записали перший хіт, який став досить успішним.

Історія кохання Насті Каменських і Потапа розпочалася з неприязні
Історія кохання Насті Каменських і Потапа розпочалася з неприязні

Вони зрозуміли, що це вдала колаборація та почали продовжувати писати хіти, які згодом стали популярні не лише в Україні, а й за її межами, що надихало артистів і вони працювали все більше.

Прихильники дуету часто приписували роман для обох співаків. Проте це було марно, адже репер мав сина та був одружений з Іриною Горовою, яка теж була продюсеркою.

Як розпочались стосунки між музикантами?

Все-таки, мрія багатьох слухачів почала здійснюватись, адже у 2012 р. з’явилися перші чутки про особисті стосунки артистів. В мережі з’явились відео, де вони разом відпочивали на Кубі. Пізніше Настя все ж зізналась, що дійсно відпочивали там, але сказала що була сама, але цьому шанувальники мало повірили.

Вже у 2016-му Ірина та Потап офіційно розповіли про своє розлучення, але повідомили що фактично вони не разом з 2014 р. Експодружжя, досі розповідають про свої гарні відносини один між одним. Ірина каже, що вони із Олексієм у дружніх відносинах, але крім сина і бізнесу їх нічого не об’єднує.

Історія кохання Насті Каменських і Потапа розпочалася з неприязні
Історія кохання Насті Каменських і Потапа розпочалася з неприязні

У 2017-му році, дует повідомив про те, що вони поки припиняють свою діяльність разом, а в інтернеті почали з’являтися фотографії, на яких артисти на прогулянках у ресторанах та відпочинку. Навіть попри справжні докази, пара не коментувала своїх особистих стосунків.

У 2019 р. за декілька днів до весілля з’явилась інформація, що зірки одружуються й у день весілля 23 травня Потап оприлюднив трек “Константа”, через який всі зрозуміли що пара разом.

Сьогодні подружжя постійно оприлюднює свої фотографії на яких видно, що вони щасливі разом. Попри те що обидва музиканти мешкають за кордоном, час від часу з’являються чутки про їх розлучення, але кожного разу вони їх спростовують, адже їх кохання все ще живе!

Нові статті

Схожі статті

Андрій Данилко відкрив секрет своїх стосунків: що то був за поцілунок між тим та заміжньою мамою Сердючки?

Артист Андрій Данилко багато років виступає на сцені в образі Вєрки Сердючки. Про його особисте життя ходять легенди. Зокрема, співаку приписують стосунки із сценічною "мамою", Інною Білоконь.

Сукня під вечір п’ятниці: Настя Каменських “розхристала” душу навстіж, щоб танцювати до ранку (Відео)

Відома співачка Анастасія Каменських показала, в якій сукні запланувала танцювати до ранку. Потап вже оцінив наряд коханої. І готовий відпустити в ньому благовірну на зустріч з подружками.

В діадемі з намиста і білій сукні: 37-річна Настя Приходько пішла під вінець вдруге після 11 років шлюбу

Співачка Анастасія Приходько відзначила особливу дату в родині другим вінчанням. Зірка показала себе із чоловіком Олександром в храмі, посеред ікон і розповіла про нові обітниці перед Богом.

Щаслива Камалія радіє подвійному поповненню в родині: “Найкращий подарунок, який могла подарувати мені доля”

Українська Леді Гага Камалія сьогодні, 6 вересня – розповіла про подвійний привід для радості. В її родині 11 років тому народились дві чарівні принцеси, дві донечки-близнючки, Арабелла та Мірабелла.