Кохання з різницею 16-років – йому 39, а їй 24: Як познайомились Володимир Остапчук та Катерина Полтавська?

Познайомились в інтернеті? Як розпочалась історія відомого українського телеведучого Володимира Остапчука з блогеркою та журналісткою Катериною Полтавською та якою новиною подружжя вразило мережу?

Як познайомились Володимир Остапчук та Катерина Полтавська?

Цікавим фактом про знайомство новоспеченого подружжя стало те, що вони познайомились у соцмережі Instagram. Володимиру заблокували сторінку із великою кількістю підписників, а дівчина допомогла йому її відновити та пізніше вони продовжили листування і Володимир Остапчук запросив дівчину на перше побачення.

Пара довгий час приховували свої стосунки. Вони часто публікували фотографії з однаковими локаціями, але завжди приховували обличчя один одного. Пізніше телеведучий все ж підтвердив стосунки з Катериною Полтавською і вона теж оприлюднила фотографії у своєму Instagram.

Як познайомились Володимир Остапчук та Катерина Полтавська?
Як познайомились Володимир Остапчук та Катерина Полтавська?

Катерина зізналася, що у її житті вперше розпочались такі серйозні стосунки й Володимир, це перший чоловік, який її поцілував. Вона навіть не підозрювала, що це переросте в одруження, адже після першої зустрічі, вона утримувалась від спілкування з ведучим.

Невдовзі пара почала жити разом і вони навіть познайомились із батьками один одного. Попри їх різницю 16 років, батьків дівчини це не лякає. У матері та батька Катерини теж велика різниця у віці – 13 років.

Пара розповідає, що взагалі не відчувають різницю у віці, вони почуваються досить комфортно та щасливі жити разом, а чоловік навіть розповідав, що його нинішня обраниця мудріша за його попередніх жінок.

як познайомились Володимир Остапчук та Катерина Полтавська?
як познайомились Володимир Остапчук та Катерина Полтавська?

У 2023 р. 22 лютого, ведучий зробив пропозицію своїй дівчині й вона відповіла “так”. У своїх сторіз Катерина оприлюднила фотографію, на якій були зображені їх руки із золотими обручками.

Напередодні пара поділилась відео, яким вони розповіли про вагітність дружини телеведучого, адже на кадрах видно, що дівчина у положенні. До цього відео Катерина додала коментар, що це найголовніша новина її життя.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.