Раптово зникла і не повернулась: що стало з Марією Яремчук, брат якої розкрив її вагітність від Пономарьова

Напередодні Марія Яремчук, дочка українського естрадного співака Назарія Яремчука, висловила свою думку щодо новин про народження сина від Олександра Пономарьова. Але як ситуація виглядає насправді?

Українська співачка розповіла, що не так давно стала мамою та оприлюднила фотографії у свій профіль в Instagram, а також зізналась, що пропала з медіапростору, адже просто жила своє життя, спродюсувала фільм та стала матір’ю.

31-річна Марія Яремчук, не через власне бажання розповіла цю інформацію, а тому що її розлютили неправдиві факти від ЗМІ. Артистка була невдоволена тим, що за її словами, новину про народження сина, журналістам розповіли лікарі перинатального центру.

Молода мама звинуватила пологовий будинок у Чернівцях, адже їй не сподобалось що вони порушили лікарську таємницю та поширили її особисту інформацію, згоду на яку вона не давала.

Але це не єдине чим невдоволена Марія Яремчук. Також поширюються плітки про те, що татом її сина є Олександр Пономарьов, а «масла у вогонь» підлив її рідний брат Дмитро.

Що стало з Марією Яремчук, брат якої розкрив її вагітність від Пономарьова?
Що стало з Марією Яремчук, брат якої розкрив її вагітність від Пономарьова?

Співак Дмитро Яремчук, який теж отримав у спадок гарний голос від батька, привітав сестру із народженням сина у Viber, проте вона ніяк йому не відповіла і він назвав її “специфічною сестрою”, адже у них достатньо напружені відносини один між одним. Також він додав, що Марія його і дружину Дмитра, теж ніяк не привітала з народженням дітей. Проте інформацію що сестра вагітна від Пономарьова, співак поставив під сумнів.

Марія прийняла це дуже близько до серця і відповіла брату, що вони в житті бачились не більше 15 разів і взагалі майже не спілкуються, а не відреагувала вона на його повідомлення через те що просто не бачила його і не користується додатком Viber.

Що стало з Марією Яремчук, брат якої розкрив її вагітність від Пономарьова?
Що стало з Марією Яремчук, брат якої розкрив її вагітність від Пономарьова?

Наступним, що обурило жінку, стало те що навколо неї та Олександра Пономарьова поширюється багато неправдивої та неперевіреної інформації. Вона заперечила що він батько її дитини й розповіла, що їй незручно перед його жінкою, адже між нею з Олександром ніяких стосунків немає

В кінці Марія додала, що людям варто краще перевіряти інформацію перед її поширенням і вона б дуже хотіла, щоб суспільство поважало особисті кордони один одного.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.