Що спільного між Соловій, Жаданом та Вакарчуком: Яка історія об’єднує 31-річну співачку і старших чоловіків?

Українська відома молода співачка Христина Соловій, має неймовірний голос та виражений талант, про те як до цього причетні Сергій Жадан та Святослав Вакарчук?

Як розпочався шлях Христини Соловій?

Співачка народилася 17 січня 1993 року у м. Дрогобич, що на Львівщині. Свій талант молода Христина успадкувала від своєї сім’ї, зростаючи у родині музикантів. Дівчина має лемківське коріння, про що неодноразово згадувала у своїх інтерв’ю.

У 2013 р. Христина Соловій здобула свою популярність завдяки пісенному конкурсу “Голос країни”. Там вона співаючи переважно лемківські народні пісні, впевнено дійшла до півфіналу, а її тренером був Святослав Вакарчук.

Яка історія об'єднує 31-річну співачку і старших чоловіків?
Яка історія об’єднує 31-річну співачку і старших чоловіків?

Що об’єднує Христину та Святослава Вакарчука?

Після закінчення проєкту продюсером дівчини став Святослав Вакарчук з гурту “Океан Ельзи”. За час продюсування, чоловік із Христиною випустили декілька кліпів, але усі слова та пісні Соловій написала власноруч. Одним з найбільших її хітів став відеокліп “Тримай”. Ця пісня принесла співачці велику славу та допомогла їй отримати премію “Yuna”, адже її пісня стала хітом, який до тепер співають усі українці.

Яка історія об'єднує 31-річну співачку і старших чоловіків?
Яка історія об’єднує 31-річну співачку і старших чоловіків?

Кар’єра Христини розвивалась дуже стрімко і вона написала багато пісень та зняла багато кліпів, які також стали популярними серед поціновувачів. Довгий час співачка знаходилась під продюсуванням Святослава Вакарчука, але згодом вони припинили співпрацю і Христина вийшла у “вільне плавання”.

Співачка запевняє, що зі Святославом вони знаходяться у хороших відносинах, але нещодавно у своєму інтервʼю вона зізналась, що винна йому 27 000 доларів, які обовʼязково йому поверне. Ці гроші співачка використовувала не для особистих потреб, а на знімання та записування хітів і кліпів.

Стосунки Христини Соловій та Сергія Жадана

Вже згодом артистку підозрювали у романі із Сергієм Жаданом, фронтменом гурту “Жадан і собаки”. Вони записали декілька пісень і кліпів разом та з’являлись на різних шоу удвох. Прихильники довго сперечались правда це чи ні, але співачка згодом все ж підтвердила їх стосунки. У одному з інтерв’ю, Соловій розповіла про їх роман, але глядачам довелось недовго радіти, адже в тому ж випуску, вона розповіла про те, що закохалась в іншого, а Сергієм стосунки розірвала.

Яка історія об'єднує 31-річну співачку і старших чоловіків?
Яка історія об’єднує 31-річну співачку і старших чоловіків?

Зараз співачка активно продовжує вести свої соцмережі та випускає нові пісні. Вона розповідала, що її нинішній обранець — захищає Україну і вона дуже цим пишається.

Нові статті

Схожі статті

Квашена капуста вийде хрумкою та смачною: перевірений рецепт за 30 хвилин – додайте в банку ось це

Осінь – сезон для приготування смачної та хрумкої квашеної капусти. Для приготування страви достатньо буде лише 30 хвилин вільного часу. Бродіння займе ще 3 дні.

44-річна Соломія Вітвіцька показала всім на “1+1”, як її змінило нещодавнє весілля: жінка-мрія (Фото)

Соломія Вітвіцька світиться від щастя, перебуваючи у стосунках із Олексієм Ситайлом і нещодавно пара відгуляла весілля - телеведуча показала, як вона виглядає після цієї події.

2 зведених сестри по татові і по мамі: Віталій Козловський вперше розкрив правду про своє сімейне положення

Віталій Козловський завжди відвертий зі своєю аудиторію, тож цього разу він не робив виключення та розкрив факт, який приголомшив всіх - чи знали ви, що співак має двох зведених сестер?

Зірка “Х-фактора” Аіда Ніколайчук показала, як працює її чоловік-каскадер: ви таке тільки в кіно бачили

Переможниця популярного українського шоу "Х-Фактор" Аіда Ніколайчук нещодавно розповідала, що вийшла заміж за каскадера з Голлівуду. В Stories співачка поділилася кадрами із роботи коханого.