Син спортсмен, а доньки підуть стопами матері: Як виглядають і чим займаються діти Надії Мейхер з “ВІА Гри”

Відома українська "віагрянка" Надія Мейхер, не лише талановита співачка та артистка, а й багатодітна мати, яка виховує одразу трьох дітей. Чим займаються та ким мріють стати дітлахи зіркової мами?

Українська артистка народилась 10 квітня 1982 р. У селі Збручівка. Маленька Надя одразу розуміла, що хоче займатися творчістю і після 9 класу вступила на факультет музичного виховання та хореографії. Після закінчення дівчина переїхала до Хмельницького, щоб працювати у театрі. Там Надія познайомилась із продюсером Костянтином Меладзе, змогла пройти кастинг і стала частиною тріо гурту «ВІА гра».

Попри усю красу та талант української артистки вона довгий час була самотня. Вже у 2002 р. артистка народила сина Ігора.

Чим Займається син Надії Мейхер?

На цей час Ігору 21 рік. Він займається кіберспортом і мати хлопця активно цікавиться захопленням свого сина, адже прагне завжди бути близькою зі своїми дітьми. Надія вважає, що це не просто захоплення, а професія майбутнього, адже навіть у цьому пасивному спорті, теж проходять змагання, а в Америці кіберспорт активно набуває популярності й артистка вважає, що це гідне заняття для її сина.

Як виглядають і чим займаються діти Надії Мейхер?
Як виглядають і чим займаються діти Надії Мейхер?

Чим займаються доньки Надії Мейхер?

Наступним обранцем співачки став бізнесмен Михайло Уржунцев і Надія у 2012 р. народила доньку Анну. Проте донечка народилась не в шлюбі, адже офіційно про свої заручини пара об’явила у 2014 р. А вже У 2015 р. у подружжя народилась ще одна донька Марія.

Анна та Марія не відстають від своєї зіркової матері та всіма силами показують свої таланти й шукають себе у різних сферах. Старша донечка Анна, вже встигала спробувати себе у багатьох напрямках. Дівчинка займалась танцями, шахами та навіть ментальною математикою, але поки що свого покликання не знайшла. А Марія, як зазначає мати, поки що лише намагається все контролювати у колі їх родини.

Як виглядають і чим займаються діти Надії Мейхер?
Як виглядають і чим займаються діти Надії Мейхер?

Зіркова сім’я зʼявилась на одному з українських шоу “Танці з зірками”. Дівчата вперше опинились на телебаченні та станцювали разом зі своєю мамою. Надія розповіла, що довго не хотіла показувати своїх доньок у медіапросторі, але саме її донечки мріяли станцювати на сцені великого шоу, і тільки через це Надія вирішила показати свою сім’ю на всю країну.

Варто зазначити, що Надія Мейхер дуже рідко публікує сімейні фото у своєму Instagram та надає перевагу залишати своє особисте життя поза камерами.

Нові статті

Схожі статті

Квашена капуста вийде хрумкою та смачною: перевірений рецепт за 30 хвилин – додайте в банку ось це

Осінь – сезон для приготування смачної та хрумкої квашеної капусти. Для приготування страви достатньо буде лише 30 хвилин вільного часу. Бродіння займе ще 3 дні.

44-річна Соломія Вітвіцька показала всім на “1+1”, як її змінило нещодавнє весілля: жінка-мрія (Фото)

Соломія Вітвіцька світиться від щастя, перебуваючи у стосунках із Олексієм Ситайлом і нещодавно пара відгуляла весілля - телеведуча показала, як вона виглядає після цієї події.

2 зведених сестри по татові і по мамі: Віталій Козловський вперше розкрив правду про своє сімейне положення

Віталій Козловський завжди відвертий зі своєю аудиторію, тож цього разу він не робив виключення та розкрив факт, який приголомшив всіх - чи знали ви, що співак має двох зведених сестер?

Зірка “Х-фактора” Аіда Ніколайчук показала, як працює її чоловік-каскадер: ви таке тільки в кіно бачили

Переможниця популярного українського шоу "Х-Фактор" Аіда Ніколайчук нещодавно розповідала, що вийшла заміж за каскадера з Голлівуду. В Stories співачка поділилася кадрами із роботи коханого.