Більше не можуть бути разом: Що трапилось між “Потапом і Настею” та між гуртом “Время і Стекло”?

Що трапилось між відомими українськими артистами та чому вони перестали співати у дуеті: Олексій Потапенко, Анастасія Каменських та інші, розповіли чому більше не виступають разом.

В Україні існує чимало відомих співаків та музикантів і стільки ж талановитих дуетів. Не у всіх виходить продовжувати кар’єру удвох і вони припиняють свою співпрацю. Чому українські артисти “розлучаються” та хто з них продовжує сольну карʼєру?

Одним з таких дуетів стали “Потап і Настя”. Артисти зустрілися у студії звукозапису, де їх познайомив друг Олексія Потапенка. Вони відразу не сподобалось один одному і Потап, далі був у пошуках пари. Їх шляхи перетнулися знову і це стало успішним стартом для обох артистів. У 2006 вони офіційно виступали, як дует.

Їхні хіти заполонили усі хіт-паради та лунали всюди й згодом, артисти стали популярні за межами країни. Їх особисті відносини впродовж перших трьох років були не дуже вдалими, адже вони постійно сварились, проте це не перешкоджало їм будувати свою творчість. Пізніше усі конфлікти були вичерпані та артисти зуміли знайти компроміс.

Що трапилось між "Потапом і Настею" та між гуртом "Время і Стекло"?
Що трапилось між “Потапом і Настею” та між гуртом “Время і Стекло”?

Попри усі сварки та приємні моменти у 2017 р. дует розпався й артисти почали свою сольну кар’єру по окремості. Вони запевняють, що причиною розпаду стало те, що вони вичерпали із “Потапа й Насті” усе, що могли. Олексій своєю чергою, заснував продюсерський центр “MOZGI Entertainment” та гурт “MOZGI”, який він продюсував та став одним з виконавців. У тому ж році Олексій Потапенко продовжував сольну кар’єру під псевдонімом ПТП.

Настя Каменських у 2017 р. взяла собі псевдонім NK та почала випускати сольні пісні. Її хіти були успішними та займали перші місця в українських хіт-парадах. Анастасія записала декілька альбомів і у 2018 р. була номінована в п’яти різних категоріях і перемогла у двох з них, «Співачка року» та «Кліп року».

Що трапилось між "Потапом і Настею" та між гуртом "Время і Стекло"?
Що трапилось між “Потапом і Настею” та між гуртом “Время і Стекло”?

Ще один відомий дует який став популярний не лише в Україні, а й за кордоном, “Время і Стекло”. У 2010 р. продюсер Олексій Потапенко, створив гурт учасниками якого стала Надя Дорофєєва та Олексій Завгородній, який виступав під псевдонімом Позитив. Цей дует створив безліч пісень, які подобалися і подобаються по сьогодні багатьом українцям. Вони їздили на гастролі всією Україною і не тільки, збирали великі стадіони та заполонили серця багатьох слухачів. Проте у 2020 році попри свою успішність гурт “Время і Стекло” випустили кліп на пісню “Назавжди/ніколи” та припинили існування гурту. Вони розповіли, що все що планували зробити у межах дуету, вже зробили, це і стало фіналом.

Що трапилось між "Потапом і Настею" та між гуртом "Время і Стекло"?
Що трапилось між “Потапом і Настею” та між гуртом “Время і Стекло”?

Того ж року Надя Дорофєєва розпочала свою сольну кар’єру і взяла псевдонім Dorofeeva. Вже у 2021 р. вона випустила свій сольний альбом, а у 2022 р. вона взяла участь у проєкті “Голос країни”, але зайняла місце у кріслі судді. Надя Дорофєєва до сьогодні є однією з найвідоміших та найпопулярніших артисток серед молоді й не тільки.

Що трапилось між "Потапом і Настею" та між гуртом "Время і Стекло"?
Що трапилось між “Потапом і Настею” та між гуртом “Время і Стекло”?

Олексій Завгородній, також був учасником гурту “MOZGI” разом із Потапом. Але після розпаду гурту “Время і Стекло” Олексій розпочав свій сольний шлях під псевдонімом Positiff. Артист випустив декілька успішних пісень, які теж дуже сподобались фанатам. Репер також спробував себе в акторстві та зіграв у фільмах “Скажене весілля” та “Велика прогулянка”, а також був учасником шоу “Танці з Зірками”.

Нові статті

Схожі статті

Квашена капуста вийде хрумкою та смачною: перевірений рецепт за 30 хвилин – додайте в банку ось це

Осінь – сезон для приготування смачної та хрумкої квашеної капусти. Для приготування страви достатньо буде лише 30 хвилин вільного часу. Бродіння займе ще 3 дні.

44-річна Соломія Вітвіцька показала всім на “1+1”, як її змінило нещодавнє весілля: жінка-мрія (Фото)

Соломія Вітвіцька світиться від щастя, перебуваючи у стосунках із Олексієм Ситайлом і нещодавно пара відгуляла весілля - телеведуча показала, як вона виглядає після цієї події.

2 зведених сестри по татові і по мамі: Віталій Козловський вперше розкрив правду про своє сімейне положення

Віталій Козловський завжди відвертий зі своєю аудиторію, тож цього разу він не робив виключення та розкрив факт, який приголомшив всіх - чи знали ви, що співак має двох зведених сестер?

Зірка “Х-фактора” Аіда Ніколайчук показала, як працює її чоловік-каскадер: ви таке тільки в кіно бачили

Переможниця популярного українського шоу "Х-Фактор" Аіда Ніколайчук нещодавно розповідала, що вийшла заміж за каскадера з Голлівуду. В Stories співачка поділилася кадрами із роботи коханого.