Мати акторка, а батько танцюрист: як виглядають діти зіркового подружжя Лілії Ребрик та Андрія Дикого?

Українські шоу-бізнес переповнений зірковими парами, а деякі з їх дітей йдучи по стопах батьків підкорюють велику сцену. Чим займаються діти знаменитої пари Лілії Ребрик та Андрія Дикого?

Відома українська телеведуча та акторка Лілія Ребрик познайомилась зі своїм чоловіком Андрієм Диким та у шлюбі вона народила йому трьох доньок. Чим зараз живуть та захоплюються діти зіркового подружжя?

Відома акторка і талановитий танцюрист, вже понад 12 років живуть у міцному шлюбі, а їх пару називають однією з найміцніших в українському шоубізнесі. На початку їх знайомства Лілія хотіла лише товаришувати з Андрієм, адже в них обох були стосунки. Їх кохання виявилось сильнішим і вони все ж почати зустрічатися.

Їх історія розпочалась на проєкті танці зірками, де Лілія була учасницею, а Андрій професійним танцівником. Вона дуже хотіла перемогти й навіть просила продюсерів, щоб її не ставили в пару ні з ким іншим, адже саме з Андрієм вона була впевнена у перемозі. Прихильники шоу відразу почали приписувати їм роман, і невдовзі очікування виправдались і пара по сьогоднішній день разом.

Чим займаються діти зіркового подружжя, Лілії Ребрик та Андрія Дикого?
Чим займаються діти зіркового подружжя, Лілії Ребрик та Андрія Дикого?

Офіційно пара увійшла у шлюб у 2011 р. і вони одружилися 23 грудня. Вже через рік у 2012 р. Лілія народила старшу доньку Діану, а через 5 років вона вдруге стала мамою й у 2018 р. на світ з’явилась друга донечка Поліна. Ніби за традицією, знову за 5 років, Лілія із чоловіком розповіли про третю вагітність жінки та поділились, що знову чекають донечку, яку назвали Адель.

Чим займаються діти зіркового подружжя, Лілії Ребрик та Андрія Дикого?
Чим займаються діти зіркового подружжя, Лілії Ребрик та Андрія Дикого?

Старша донечка Діана, часто брала участь у різних танцювальних змаганнях, де показала свій талант, який успадкувала від батька. Танець для дівчини — задоволення, але вона також пішла по стопах матері та зіграла дебютну роль у кіно у 2019 р. у фільмі «Серце матері», а за нею отримала ще декілька ролей.

Молодша донька Лілії не дуже любить публічні виступи, але часто з’являється на сторінці Instagram своєї матері. Лілія проводить багато часу зі своїми доньками та дбає про їх здорове виховання. Також, нещодавно зірка поділилась фото, де усі троє її донечок в одному віці, та підмітила їх неймовірну схожість.

Чим займаються діти зіркового подружжя, Лілії Ребрик та Андрія Дикого?
Чим займаються діти зіркового подружжя, Лілії Ребрик та Андрія Дикого?

Ще така маленька, а вже займається плаванням. Наймолодша донька подружжя Адель, займається плаванням з особистою тренеркою та вже здобуває невеликі успіхи.

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачева: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”. 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною: мріяли піти в похід

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?