Вона вже 29 років на сцені, а її обличчя впізнає кожен українець: Як виглядала Наталя Могилевська у юності?

Сьогодні Наталя Могилевська одна з найпопулярніших українських артисток. Вона на сцені вже майже 30 років, але як співачка виглядала до популярності?

Творчий шлях Наталі Могилевської на велику сцену видався для неї достатньо важким. Проте вона ніколи не здавалась та дійшла до своєї мети й зараз вона у списку найпопулярніших українських артистів.

Як почався шлях Наталі Могилевської?

Свою кар’єру Могилевська розпочала ще у 1995 р. коли брала участь у фестивалі “Червона рута”, в якому отримала диплом. Вже пізніше вона перемогла на фестивалі “Слов’янський базар”, і зрозуміла що своє життя, точно з’єднає із великою сценою.

Цікавим фактом є те, що справжнє прізвище Наталі – Могила, але вона змінила його, адже вважала, що для відомої артистки воно занадто грубе.

Як виглядала Наталя Могилевська у юності?
Як виглядала Наталя Могилевська у юності?

Вже у 1997 р. під продюсуванням Олександра Ягольника, Могилевська випустила свій перший альбом і платівка принесла їй чималу популярність та мала успіх у продажі. У 1998 р. співачка припинила співпрацю з продюсером та розпочала свій шлях самостійно і невдовзі випустила ще один вдалий альбом.

У 2000 р. артистка отримала звання співачки року у премії “Золота Жар-Птиця”, і вже наступного року, Наталя знову отримала премію найкращої співачки.

Як виглядала Наталя Могилевська у юності?
Як виглядала Наталя Могилевська у юності?

Невдовзі Могилевська стала ведучою програми “Шанс”, яку вела в парі із Кузьмою Скрябіним, і вони були одним з найбільш впізнаваних зіркових дуетів.

У 2006 р. Могилевська випустила альбом, який став одним з найуспішніших в її кар’єрі “Відправила message”. А невдовзі вона спробувала себе у продюсування та показала достойний рівень.

Зірку запрошували у велику кількість різних проєктів, шоу та телепрограм, у яких вона була суддею та експертом, а також Могилевська перемогла у танцювальному шоу “Танці з Зірками”.

Як виглядала Наталя Могилевська у юності?
Як виглядала Наталя Могилевська у юності?

На сьогодні артистка продовжує займатись співочою кар’єрою та продюсуванням і активно підтримує свою країну у цей нелегкий час. Також вона виховує двох дочок із чоловіком Валентином, яких вони разом удочерили.

Нові статті

Схожі статті

35-річна Ксенія Мішина так і не стала головною жінкою в житті Еллерта – чим закінчилась історія кохання

Ксенія Мішина зустріла своє кохання на шоу "Холостячка", але так і не змогла побудувати з ним щасливе подружнє життя - чим закінчились стосунки акторки з Олександром Еллертом?

Пішла від нього до Андрія Дикого: як виглядав перший чоловік 43-річної Лілії Ребрик – “Я не винна”

Лілія Ребрик перебуває в шлюбі з Андрієм Диким понад 13 років та виховує трьох дітей, але хто ж був її першим обранцем та як він виглядає? Подробиці.

“Як вам?”: 49-річна Наталія Могилевська показалася в чорній сукні мікро і з кучерями – мабуть їй 20 років

Наталія Могилевська вирішила пригадати давно минулі часи. Зірка естради показала на сторінці в Instagram світлину з архіву. Подивіться, як виглядала співачка багато років тому.

Простора та з дизайнерським інтер’єром: 34-річна Надя Дорофєєва показала квартиру, яку орендує з Кацуріним

У шлюбі з Володимиром Дантесом Дорофєєва жила у великому будинку, а з Мішею Кацуріним живе у просторій орендованій квартирі - як же виглядає нова оселя співачки?