Зірка шоу “Хто зверху?”, якого замінили молодим: Де зараз і чим займається без Лесі Нікітюк Сергій Притула?

Комік та відомий телеведучий Сергій Притула, так довго йшов до омріяної слави і в один момент все різко змінило свій напрям: Чому ведучий зважився на те, щоб покинути телебачення?

Впізнаваний телеведучий Сергій Притула, популярний серед українців завдяки своїй харизмі та вмінням зацікавити глядача. Він подолав багато перешкод, щоб поєднати своє життя і з медіапростором, та щодня Притула зʼявлявся у телевізорі чи не кожного українця.

Як почався шлях до успіху Сергія Притули?

Свій шлях Сергій розпочав ще у студентські роки, пройшовши кастинг на радіоведучого у місті Тернопіль, взявши собі псевдонім “Сірий”. У 2000-му році, Притула поїхав навчатися за кордон, але розчарувавшись у коледжах, які не виправдали очікувань, йому довелось працювати на різних роботах, від будівельника та вантажника, до кухаря й офіціанта.

У 2002 р. Сергій зрозумів, що рухається не в тому напрямку та повернувся до Тернополя і там почав працювати над своєю карʼєрою. Чоловік був учасником різних комедійних й розважальних шоу та їздив по Україні з розважальними концертами.

Де зараз і чим займається без Лесі Нікітюк Сергій Притула?
Де зараз і чим займається без Лесі Нікітюк Сергій Притула?

Вже у 2008 р. він став актором та продюсером шоу “Файна Юкрайна” на Новому каналі й так почався його шлях до всеукраїнської упізнаваності. Пізніше чоловік брав участь у багатьох гумористичних проєктах і у 2012 р. він став спів ведучим шоу “Хто зверху”, що привело його до найбільшої популярності.

 Де зараз і чим займається без Лесі Нікітюк Сергій Притула?
Де зараз і чим займається без Лесі Нікітюк Сергій Притула?

Його партнерками на знімальному майданчику, які запамʼяталися усім глядачам були, Ольга Фреймут та Леся Нікітюк. Шанувальники часто помічали особливий звʼязок між ними, але все це марно, адже Сергій має люблячу дружину та вони разом виховують сина й двох доньок.

Паралельно він був учасником та ведучим багатьох українських проєктів, які з кожним роком підкоряли серця українців. Сергій стрімко підіймався по карʼєрних сходинках і знайомився з відомими артистами Україні, а пізніше й сам став одним з них.

 Де зараз і чим займається без Лесі Нікітюк Сергій Притула?
Де зараз і чим займається без Лесі Нікітюк Сергій Притула?

Також Притула відомий не лише своїм гумором, а й своїм великим серцем, адже від ще з 2014 року у холі Нового каналу збирав речі, які були необхідними для учасників бойових дій. У 2022 році, після повномасштабного вторгнення, Сергій активно почав допомагати всім українцям, а особливо Збройним Силам України. Шоумен заявив, що більше не повернеться на сцену, щоб розважати публіку, адже його бачення на світ кардинально змінилось.

Сьогодні Сергій Притула закриває та збирає багато мільйонні збори, активно підтримує Україну та робить усе для нашої перемоги!

Нові статті

Схожі статті

“Ненавиджу”: 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із 29-річною Дашею Кацуріною – “Я в шоці”

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?

“У неї проблеми з чоловіками”: відьма Марія Тиха висловилась про особисте життя 36-річної Лесі Нікітюк

Леся Нікітюк завидна холостячка, яка лише оприлюднювала інформацію, що якийсь час перебувала у вільних стосунках, але про єдиного обранця ніколи нічого не казала. Що відомо про особисте життя зірки?

Карʼєра на паузі: куди зникла зірка 2000-х Гайтана, яка здобула шалену популярність – давно не в Україні

Гайтана була однією з найзатребуваніших артисток кілька років тому, але свою популярність швидко втратила - де зараз перебуває співачка та чим займається?