Подарунок серпня: Юрій Горбунов, Андрій Скрябін, Пауло Коельйо та інші серпневі іменинники

Світові знаменитості своєю творчістю формують культуру та розвивають наше середовище збагачуючи його своїми талантами: Юрій Горбунов, Андрій Скрябін та інші зірки, яких подарував нам серпень.

Зірки зі всього світу створюють культурну спадщину та збагачують уяву звичайних людей змінюючи їх життя на краще своїм талантом. Серпень своєю чергою, подарував багато артистів та творчих людей, які заполонили світ.

Андрій Кузьменко

Відомий український співак, композитор, поет, телеведучий та продюсер трагічно загинув у автокатастрофі 2 лютого 2015 р. Якби не ці жахливі події, українському співаку цьогоріч виповнилося б 56 років. За собою чоловік залишив молоду доньку, якій на момент аварії було 17 років. Зараз Марія-Барбара працює у медичному напрямку, але не дивлячись ні на що, продовжує прославляти творчість свого батька.

Андрій Кузьменко завжди хотів, щоб на радіостанціях країни звучали україномовні пісні
Андрій Кузьменко завжди хотів, щоб на радіостанціях країни звучали україномовні пісні

Юрій Горбунов

Відомий телеведучий Юрій Горбунов разом з Україною відзначає свій день народження. Артист народився 24 серпня 1970 р. і цьогоріч йому виповниться 54. Відомий шоумен виховує трьох дітей та одружений з українською телеведучою Катериною Осадчою, разом вони у шлюбі з 2017 р. і їх називають одною з найкрасивіших пар українського шоубізнесу.

Паоло Коельйо

Відомий на весь світ бразильський письменник, жива легенда, романи якого перекладені багатьма мовами світу. Вже цього місяця 24 серпня йому виповниться 76 років. У своєму поважному віці письменник досі виглядає дуже доглянутим та продовжує підкорювати серця читачів на всій планеті Земля.

Мадонна

16 серпня 1958 р. народилась одна з найвідоміших співачок світу. Пісні Мадонни слухають як у великих містах, так й у невеличких селах. Її творчість відгукнулась багатьом людям, які дуже її поважають. Артистка має велике серце, адже вона активно бере участь у благодійних та правозахисних організаціях. Вона своїм прикладом показує, що при будь-яких обставинах люди завжди повинні лишатися людьми. Також співачка не стала замовчувати жахливі події в Україні й на своєму концерті в Англії набагато тисячному стадіоні розпочала виступ із того, що розгорнула синьо-жовтий стяг перед великою кількістю людей та показала свою підтримку українцям. Також поп діва була одягнена у капелюхи від українського бренду чим підтримала Україну й на міжнародному ринку.

Юрій Горбунов, Андрій Скрябін, Пауло Коельйо та інші серпневі іменинники
Юрій Горбунов, Андрій Скрябін, Пауло Коельйо та інші серпневі іменинники

Нові статті

Схожі статті

“Приїхав наш тато”: 45-річна Єфросиніна воззʼєдналася з чоловіком, розлучення з яким обговорювала вся країна

Ведуча Маша Єфросиніна поділилася щасливими емоціями з приводу воззʼєднання із чоловіком Тимуром Хромаєвим. Останні 2 роки він в їх будинку – гість не частий через особливості роботи.

Після розлучення з найбагатшою учасницею “МастерШеф” Катею Великою: її колишній приймає душ 1 раз на тиждень

Учасниця "МастерШеф" Катерина Велика розлучилась з чоловіком після 13 років шлюбу і ця розлука пішла на користь чоловіку точно, адже його життя заграло новими фарбами - що відомо?

Пробігла 11 км за копійки: Марічка Падалко стала учасницею благодійного марафону і розсекретила зібрану суму

Марічка Падалко – не тільки талановита ведуча з "1+1", а ще й спортсменка. Колись вона зізнавалася, що любить бігати у вільний час. Тепер Марічка побігла ще і заради благодійності.

“Закохалася”: заміжня за американцем Міка Ньютон показала, на якого красеня проміняла чоловіка – він Бог

Українська співачка Міка Ньютон багато років тому переїхала до Америки. Там дівчина знайшла особисте щастя із американським бізнесменом Крісом Сааведрою. Але зараз все змінилося.