Колишня підопічна Потапа Мішель Андраде з’явиться у серіалі “Корона”‎ від Netflix: поки що в епізоді

Улюблениця багатьох українців Мішель Андраде знялася у культовому серіалі Netflix. Співачку можна побачити в 6 сезоні багатосерійної стрічки "Корона"‎, щоправда, в епізодичній ролі.

Michelle Andrade в серіалі “Корона” зіграла роль покоївки Бʼянки. 27-річній болівійці вдалося вскочити в останній вагон, адже це завершальний сезон історичної драми про королівську родину Великобританії.

Мішель з’явиться у 2 серії, зігравши роль покоївки. За сценарієм, героїня Андраде є працівницею на яхті. Саме тут відпочивають принцеса Діана зі своїм бойфрендом Доді Аль-Фаєдом. Татусь кавалера леді Ді телефонує працівниці, щоб розпитати деталі про стосунки парочки.

Потапа Мішель Андраде з’явиться у серіалі Корона‎ від Netflix

На початку повномасштабного вторгнення Андраде виїхала до Європи у команді тревел-шоу. Її близькі залишилися в Україні. Мішель дуже переживала через це. Спочатку поклала всі сили, щоб допомогти родині. Коли все владналося, дівчина почала підшукувати роботу.

Через Facebook зв’язалася з кастинг-директоркою, надіславши їй власне резюме. Згодом артистку запросили на кастинг. Проби повністю задовольнили режисерів, тож співачка отримала підтвердження.

Потапа Мішель Андраде з’явиться у серіалі Корона‎ від Netflix

Торік восени Мішель відбула на Майорку, де відбувалися знімання сцен за її присутності. Андраде була приємно вражена високим рівнем організації роботи. Їй оплатили переліт, поселили разом із мамою в готель. А гримерку виділили таку, що хоч танцюй. Тут тобі й розкладний диван, і телевізор, і холодильник, і душова кабіна з халатом та капцями.

Яхта, на якій відбувалися знімання, теж вразила розкошами. Цілих 3 поверхи з мармуровою підлогою, дорогими килимами й золотою оздобою інтер’єру. Сподіватимемося, що це лише початок співпраці зірки з Netflix.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?