Найдовший медичний серіал в історії: серіал “Анатомія Грей” продовжено на 20 сезон. Коли чекати на прем’єру?

Найдовший серіал про медичних працівників " Анатомія Грей" знов з'явиться на екранах. Чого очікувати глядачам від 20-го сезону проекту та коли запланована прем'єра? Читайте про це далі у матеріалі.

Творці серіалу “Анатомія Грей” повідомили про його продовження. Цей серіал вже став найдовшим медичним проектом в історії кінематографу, але продовжує бити рекорди, виходячи вже на 20-й сезон. Слід зазначити, що раніше цей рекорд належав іншому серіалу про медичних працівників під назвою “Швидка Допомога”, в якому налічується лише 15 сезонів.

 

Анатомія Грей/кадр з серіалу
Анатомія Грей/кадр з серіалу

Творці “Анатомії Грей” заявили, що 20-й сезон довготривалого проекту повинен вийти на екрани у наступному, 2024 році. Втім, на зустріч з головною героїнею Мередіт Грей, роль якої блискуче виконала Еллен Помпео — глядачам розраховувати не варто. Згідно з сюжетом — Мередіт переїхала в Бостон, а ось головні події нового сезону серіалу будуть розгортатись у Сіетлі.

Втім, Еллен Помпео не остаточно пішла з серіалу, в якому грала головну роль протягом багатьох сезонів. По-перше, акторка лишається на посаді виконавчої продюсерки серіалу “Анатомія Грей”. По-друге — Еллен Помпео, як і раніше, буде дарувати свій голос початку та кінцівці епізодів серіалу, зачитуючи вступний текст.

Прем’єра першого сезону серіалу “Анатомія Грей” відбулася 18 років назад — у 2005 році. Телевізійна драма розповідає глядачам історію молодої хирургині Мередіт Грей, яка працює в одній з міських лікарень Сіетла. Лікарка прийшла сюди ще молодим інтерном, набиралась досвіду і, врешті решт, набула статусу досвідченого лікаря.

Еллен Помпео - виконавиця головної ролі в серіалі Анатомія Грей
Еллен Помпео – виконавиця головної ролі в серіалі Анатомія Гре

Хірурги з “Анатомії Грей” працюють в операційних, виконуючи надскладні операційні втручання. Окрім роботи головні герої ще встигають закохуватись, будувати особисті стосунки, розчаровуватись в коханні і… знов закохуватись. Вони добре зберігають лікарські таємниці і намагаються вилікувати хронічні проблеми в особистому житті. Набуття професійного досвіду хвилює головних героїв довгограючого серіалу практично нарівні з проблемами особистого характеру, що виникають при будуванні відносин з протилежною статтю.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?