Серіал “Дім Дракона” 2 сезон: дата виходу нових серій і про що буде продовження. Трейлер House of the Dragon

Коли вийде "Дім Дракона" 2 сезон та про що буде йтися у сюжеті – розповідає Один факт. Серіал по мотивах "Гри престолів" зібрав масу глядачів, і нам вже відома дата виходу 2 сезону "Дому Дракона".

House of the Dragon (Дім Дракона) 2 сезон – продовження серіалу, заснованого на романі Джорджа Мартіна, який розповідає про події, що сталися за 200 років до побаченого у “Грі престолів”, але зосереджений саме навколо дому Таргарієнів. Перший сезон вже завершився, але кінцівка була відкритою. Тож коли вийде “Дім Дракона” 2 сезон?

Серіал Дім Дракона 2 сезон: дата виходу нових серій і про що буде продовження
Серіал Дім Дракона 2 сезон: дата виходу нових серій і про що буде продовження

Серіал “Дім Дракона” 2 сезон: дата виходу нових серій

Вперше світ побачив захоплюючу історію про події на Вестеросі за 200 років до подій “Гри престолів” та за 172 роки до народження нащадка дому Таргарієн – Дейєнеріс у серпні 2022 року, після чого його вирішили продовжити.

В першому сезоні серіалу 10 серій по 60 хвилин. Десята серія вийшла 24 жовтня 2022 року, а коли вийде “Дім дракона” 2 сезон? Дата виходу призначена на літо 2024 року.

Серіал Дім Дракона 2 сезон: дата виходу нових серій і про що буде продовження
Серіал Дім Дракона 2 сезон: трейлер і дата виходу

“Дім Дракона”: продовження і сюжет

В кадрі події обертаються навколо громадянської війни 129-131 років від Завоювання Ейгона І, яка отримала назву “Танець Драконів”. Конфліктуючі сторони – дві гілки дому Таргарієнів, які почали боротьбу між собою після смерті короля Візеріса І, коли принцеса Рейніра і принц Ейгон Таргарієн одночасно заявили про свої права на Залізний трон. Той самий трон, який глядачі вже знають по “Грі престолів”.

“Дім Дракона” трейлер 2 сезон

В першому трейлері 2 сезону “Дому Дракона” ми чуємо закадровий голос, який каже, що в перші години після смерті короля Візеріса були допущені рокові помилки. Загальний сюжет вже відомий, адже сценарій написаний по мотивах книг письменника-фантаста Джорджа Мартіна.

У нових серіях “Дому Дракона”, яких буде не 10, а 8, покажуть саме початок війни між Таргарієнами, яку іменуватимуть як “Танець драконів”.

Якщо ви фанат жанру фентезі, зверніть увагу на серіал “Дім Дракона”. Дата виходу продовження вже відома – влітку 2024 вам точно буде що подивитися. Крім того, не секрет, що творці вирішили і далі продовжити “Дім Дракона”. Коли вийде 3 сезон наразі невідомо.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?