Коли вийде “Білий Лотос” 3 сезон: дата виходу, про що буде продовження і хто новий з’явиться у серіалі

Коли відбудеться прем'єра 3-го сезону серіалу "Білий Лотос" – розповідає "Один Факт". Попередні сезони серіалу стали справжнім хітом, і нам вже відомий рік прем'єри 3 частини драми.

“Білий лотос” — серіал, розроблений у жанрі гострої соціальної сатири. Його сюжет розповідає глядачам історії різних співробітників та гостей одного з ексклюзивних курортів, які відбуваються протягом одного тижня. Спочатку здається, що кожен з героїв – це ідеальна особистість, в якої немає жодних темних якостей характеру. Але з кожним епізодом їх життя змінюються кардинально, а таємниці виходять назовні.

Білий лотос 3 сезон: що буде в сюжеті і де пройдуть зйомки
Білий лотос 3 сезон: що буде в сюжеті і де пройдуть зйомки

Перші два сезони серіалу “Білий Лотос” отримали тисячі позитивних відгуків від глядачів. Тому зараз фанати кінопроекту очікують на прем’єру нового сезону. Коли дата виходу серіалу “Білий Лотос” 3 сезон і чого від нього очікувати глядачам? Розповідає “Один Факт”.

“Білий Лотос” 3 сезон: дата виходу і сюжет

Драматичний серіал “Білий Лотос” 3 сезон знов покаже головних героїв на ексклюзивному і розкішному курорті. Персонажі приїдуть сюди, щоб на певний час забути про власні проблеми.

Серіал Білий лотос 3 сезон: склад акторів, дата релізу, місце зйомки
Серіал Білий лотос 3 сезон: склад акторів, дата релізу, місце зйомки

За словами творців цього кінопроекту — “Білий Лотос” 3 сезон буде досліджувати проблеми релігії, духовності і… смерті. Майк Уайт — один з авторів сюжету, вважає, що цей серіал має потужний потенціал для того, щоб стати “багатошаровим полотном”, в якому будуть висвітлюватись різноманітні проблеми сучасного суспільства.

Щодо дати прем’єри серіалу “Білий Лотос” 3 сезон – то поки що вона нам невідома. Раніше засновники планували випустити реліз на початку 2024 року, але зараз цю дату перенесли на 2025 рік.

Виробництво багатьох відомих серіалів було призупинено на невизначений термін через страйки сценаристів та акторів у Голівуді.

“Білий Лотос” 3 сезон: акторський склад

Серіал Білий Лотос 3 сезон точна дата виходу
Серіал Білий Лотос 3 сезон точна дата виходу

В серіалі “Білий Лотос” 3 сезон очікується поява нових головних героїв. Відомо, що Джон Гриз точно в новому сезоні не з’явиться. Не буде в сюжеті і Дженнифер Кулиндж. За словами режисера проекту Майка Уайта — єдине, що залишиться абсолютно незмінним в сюжеті 3-го сезону — так це наявність вбивств. Також він назвав локації, які були обрані для зйомок. І це – Таіланд. Саме на його території будуть відбуватись, за сюжетом, езотеричні дослідження.

Якщо ви полюбляєте серіали в драматичному жанрі з таємницями в сюжеті – “Білий Лотос” 3 сезон вам точно сподобається. І поки знімальна група працює над продовженням проекту — можете витратити свій вільний час на перегляд перших двох сезонів. Нагадаємо, що “Білий Лотос” 1 сезон — це історії про великі гроші та класові нерівності, а його друга частина розповідає глядачам про гендерні особливості і секс.

Нові статті

Схожі статті

Космічний камінь пролетів крізь атмосферу: падіння астероїда на Філіппінах вдалось засняти (Фото, Відео)

В середу, 4 вересня, в небі над Філіппінами помітили світ астероїду 2024 RW1. Космічний камінчик стрімголов пролетів крізь атмосферу, осяявши Землю яскравим світлом. Момент потрапив на відео.

Андрій Данилко відкрив секрет своїх стосунків: що то був за поцілунок між тим та заміжньою мамою Сердючки?

Артист Андрій Данилко багато років виступає на сцені в образі Вєрки Сердючки. Про його особисте життя ходять легенди. Зокрема, співаку приписують стосунки із сценічною "мамою", Інною Білоконь.

Сукня під вечір п’ятниці: Настя Каменських “розхристала” душу навстіж, щоб танцювати до ранку (Відео)

Відома співачка Анастасія Каменських показала, в якій сукні запланувала танцювати до ранку. Потап вже оцінив наряд коханої. І готовий відпустити в ньому благовірну на зустріч з подружками.

В діадемі з намиста і білій сукні: 37-річна Настя Приходько пішла під вінець вдруге після 11 років шлюбу

Співачка Анастасія Приходько відзначила особливу дату в родині другим вінчанням. Зірка показала себе із чоловіком Олександром в храмі, посеред ікон і розповіла про нові обітниці перед Богом.