Серіал “Берлін” 2 сезон: дата виходу нових серій і про що буде продовження. Трейлер Berlín

Коли вийде серіал "Берлін" 2 сезон та про що новий сюжет, розповідає "Один факт". Ставши спінофом "Паперового будинку", цей кримінальний серіал привернув неабияку увагу глядачів.

Оскільки смертельно хворий кримінальний авторитет Андрес де Фонольос на прізвисько Берлін помер ще у “Паперовому будинку”, було вирішено зняти приквел. Події у першому сезоні розгортаються ще до тих, які показані в основному серіалі.

Серіал “Берлін” 2 сезон: дата виходу нових серій

Всі 8 серій “Берлін” 1 сезон було показано наприкінці грудня – початку січня. Оскільки рейтинги доволі високі – на порталі imdb.com серіал має понад 7 балів – велика ймовірність того, що “Берлін” 2 сезон побачить світ.

Коли вийде серіал Берлін 2 сезон

Точної дати, коли вийде “Берлін” 2 сезон, Netflix поки не сповістив. Але є всі передумови для продовження улюбленої глядачами історії. Орієнтовно – це літо 2025 року.

“Берлін” 2 сезон: продовження і сюжет

Перший сезон завершився доволі оптимістично. Берліну вдалося викрасти цінні речі й уникнути покарання за це. Звісно, на шляху злочинця виникали певні перепони, та він завжди знаходив вихід зі скрутних ситуацій.

Швидше за все, формат 2 сезону складатиметься за принципом “грабіж на сезон”. Тож очікуємо на провертання ще однієї масштабної операції з експропріації. Романтичні інтриги з 1 сезону, напевно, перекочують і у 2 сезон “Берліна”. Побачимо їхній розвиток та нові події.

Коли вийде серіал Берлін 2 сезон

Не виключено, що Берлін поб’є горшки з Каміллою остаточно. У 8 серії 1 сезону все було доволі позитивно, але недовіра між героями залишилася. Вона може поширитися й призвести до непоправного у 2 сезоні.

Соратник Берліна Даміан уже всіх дістав своїми ревнощами. Надалі проблеми в особистих стосунках можуть завдати зростання напруженості у всій команді. Парам, що утворилися протягом перших 8 серій, також заважатимуть досягти ідилії нові персонажі, які з’являться на телеекрані.

“Берлін” трейлер 2 сезон

Трейлер 2 сезону “Берліна” поки не відзнято. Та щойно з’явиться, його можна буде побачити в україномовному варіанті на платформі Нетфлікс.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?