Серіал “Справжній детектив” 5 сезон: дата виходу нових серій, акторський склад і трейлер True Detective

Коли вийде "Справжній детектив" 5 сезон та про що буде йтися у сюжеті – розповість Один факт. Дата виходу True Detective 5 сезон цікавить безліч кінофанатів по всьому світу.

Чи вийде “Справжній детектив” 5 сезон – питання поки що відкрите. Тільки вийшов 4 сезон True Detective, його творець та автор сценарію, як і в попередніх серіях – Нік Піццолатто.

Перший, другий та третій сезони налічують в собі по 8 серій тривалістю 54-60 хвилин кожна. Четвертий сезон, який стартував на каналі “НВО” на початку січня 2024 року – містить 6 серій. А що ж буде далі і коли вийде “Справжній детектив” 5 сезон?

Серіал “Справжній детектив”: про що сюжет?

Серіал Справжній детектив 1 сезон
Серіал Справжній детектив 1 сезон

Серіал “Справжній детектив” 1 сезон розповідає глядачам історію двох поліцейських детективів зі штату Луїзіана. Вони намагаються розкрити справу про окультні вбивства, але їх розслідування розтягується на довгих 17 років. Головні ролі в цьому сезоні виконали Метт’ю Макконахі та Вуді Гаррельсон.

Серіал Справжній детектив 2 сезон
Серіал Справжній детектив 2 сезон

“True Detective” 2 сезон відправляє глядачів до Каліфорнії, де головні герої – 3 детектива із різних відділів поліції, займаються розкриттям цілої серії злочинів, пов’язаних, на їхню думку, зі вбивством корумпованого політичного діяча. Головні ролі у другому сезоні виконали Колін Фаррел, Рейчел МакАдамс, Тейлор Кітч.

Серіал Справжній Детектив 3 сезон
Серіал Справжній Детектив 3 сезон

“Справжній детектив” 3 сезон – історія, що розвертається у штаті Арканзас, на правому березі ріки Міссісіпі. За сюжетом детективам доводиться шукати таємницю злочину, що стався в самому серці плато Озарк. Справа тут полягає в деякій таємниці, наслідки якої відбуваються в трьох різних періодах часу.

Серіал Справжній детектив 5 сезон
Серіал Справжній детектив 4 сезон

Серіал “Справжній детектив” 4 сезон розповідає про двох жінок-поліцейських, які розслідують справу зі зникнення 6 чоловіків, які працювали на науково-дослідницькій станції на території Аляски. Перша серія “Справжнього детектива” 4 сезон вже вийшла на каналі НВО 15 січня 2024 року. Його офіційна назва: “Країна ночі”. Одна з головних ролей в цьому сезоні дісталась двократній володарці премії “Оскар” Джоді Фостер.

Коли вийде “Справжній детектив” 5 сезон: трейлер і дата виходу

Дата виходу серіалу “Справжній детектив” 5 сезон команді “Один Факт” поки невідома. Ця інформація буде опублікована додатково, як тільки розробники серіалу її оприлюднять. Трейлер “True Detective” 5 сезон буде найочікуванішим серед серіаломанів у наступному році.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.