Серіал “Останній з нас” 2 сезон: дата виходу нових серій і про що буде продовження. Трейлер The Last of Us

Серіал, знятий за мотивами культової гри про зомбі-апокаліпсис, "Останній з нас" 2 сезон ніяк не вийде на телеекрани. Розберімося, що відомо про нові пригоди Джоела й Еллі та дату виходу.

Серіал “Останній з нас” 2 сезон: дата виходу нових серій

У зв’язку зі страйком сценаристів, що тривав до осені 2023 року, прем’єра продовження багатосерійної стрічки затягнулася в часі. Тож дату виходу серіалу “Останній з нас” 2 сезон довелося відкласти.

Коли вийде серіал Останній з нас 2 сезон

Наразі є план – кінець 2024 року. У крайньому разі – початок 2025 року, сповістили в HBO. У першому сезоні було 10 епізодів. Очікується, що в другій частині буде приблизно стільки ж серій. Коли вийде “Останній з нас” 2 сезон, буде сповіщено додатково.

“Останній з нас”: продовження і сюжет

Події в серіалі розгортаються на теренах постапокаліптичної Америки. Пандемія мутованого грибка призвела до появи різних бандитських угруповань. У “Цикаді” намагаються розробити вакцину проти недуги.

Коли вийде серіал Останній з нас 2 сезон

У їхньому розпорядженні є дівчинка Еллі, в якої розвинувся імунітет до грибка. Дитину слід доправити до Університету Колорадо. Цю місію покладають на контрабандиста Джоела Міллера. Звісно, на подорожніх чекають зустрічі з ворогами та безліч перешкод.

Урешті дивна парочка таки дістається кінцевої мети. Та на Еллі й Міллера чекає трагічна розв’язка. Вчені мають намір убити дівчинку, щоб дослідити її мозок. Джоел, який уже втратив доньку, не може цього допустити й починає операцію з порятунку. Очікуємо на продовження серіалу “Останній з нас”. Перегляд обіцяє купу незвіданих вражень.

“Останній з нас” трейлер 2 сезон

Допоки НВО не оприлюднив трейлер серіалу “Останній з нас” 2 сезон. Перша частина вийшла у трьох видах озвучування, тож в українців є можливість обирати кращий із варіантів.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?