Вікторії Руффо, що зіграла просто Марію, вже 62 роки: як змінилася “королева мильних опер” за 4 десятиліття

Мексиканські серіали радянський народ у 80-их роках просто обожнював. Актрису Вікторію Руффо всі ладні були носити на руках. Як нині виглядає зірка "Просто Марії" та "Вікторії"?

Свою першу роль Вікторія Руффо зіграла у 1979 році, коли їй було лише 18 років. Відтоді 40 років поспіль перебувала на знімальному майданчику. Нині мексиканській актрисі 62 роки (за іншими джерелами 61 рік).

Як виглядає Вікторія Руффо

Звісно, це вже не наївна просто Марія Лопес чи симпатична Вікторія Мартінес, над долею яких лили сльози жінки срср. Нині акторка виглядає як справжня солідна дама, яка має трьох дорослих дітей.

Як виглядає Вікторія Руффо: з другим чоловіком

Нині до мильних опер усі звикли й дивляться їх хіба що коли зовсім нічого робити. Але 40 років тому народ відкрив для себе цей тележанр і відстежував кожну серію з Вікторією. У Мексиці Руффо й нині актриса №1.

Були часи, коли вона була заміжня за колегою Єухеніом Дербесом. У пари народився син Хосе Едуардо, який згодом продовжив батьківську династію.

Як виглядає Вікторія Руффо: з дітьми

Від мексиканського політика Омара Фаяди жінка народила двох близнят Ануара та Вікторію. Знаменитості на той момент було вже 43 роки. Коли чоловіка призначили послом у Норвегії, поширилися чутки, що пара розсталася.

Хосе Едуардо пояснив, що мама й вітчим просто не в тому віці, щоб викладати щодня спільні світлини в мережу. Чоловік запевнив, що хоча на Різдво Омара поряд з Вікторію і не було, натомість Новий рік зустрічали сім’єю у повному складі.

Як виглядає Вікторія Руффо: родички акторки

У свої 62 роки Руффо виглядає ідеально. Якщо поглянути на родинну світлину з мамою, бабусею та прабабусею Вікторії, сам собою напрошується висновок – з генами краси жінці пощастило. Востаннє акторка зіграла в серіалі “Побачення наосліп” у 2019 році.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.