Прокляття серіалу “Свати”: актори йдуть з життя один за одним, не доживши до фіналу кумедної історії

Серіал "Свати" пережив 7 сезонів і транслювався на телебаченні протягом 13 років. За цей час багато кого з акторів не стало. Далеко не всі з них дожили до останньої серії.

Ольга Аросєва

88-річної акторки не стало у 2013 році. Їй дісталася роль матері Ольги Миколаївни. Багато років Аросєєва намагалася подолати онкологічне захворювання. На жаль, хвороба перемогла.

Володимир Зельдін

Актор теж був залучений у зніманнях – став батьком Ольги Миколаївни. Зельдін пережив екранну дружину на 3 роки. Пішов із життя в 101 рік.

Актори Сватів, що пішли з життя

Галина Опанасенко

Актрисі, що зіграла роль Микитівни, односелиці Валюхи Будько, доля відміряла 70 років життя. Галина Василівна пішла з життя теж у 2013-му. За сюжетом “Сватів” саме в її героїні Будько з Митяєм поцупили козу.

Олександр Бондаренко

Актор з’явився у 6 сезоні “Сватів” в епізодичній ролі таксиста. Чоловік прожив усього 53 роки. Його не стало 2013 року.

Іван Марченко

Ще один актор із 6 сезону прожив лише 44 роки й помер у 2021 році. Марченко страждав від раку кісток. Іван з’явився у ролі психотерапевта. А ще його можна побачити в “Байках Митяя” у ролі податківця.

Вахтанг Кікабідзе

Відомого грузина не стало на початку січня 2023 року. Він з’явився у 7 сезоні у ролі Георгія Габріаці.

Актори Сватів, що пішли з життя

Анатолій Барчук

76 років прожив актор, що зіграв свата Митяя. Його глядачі побачили в 3 сезоні серіалу. Барчук довго хворів і помер у 2015 році.

Олег Треповський

Дуже рано завершилося земне життя актора, який зіграв роль директора заводу, на якому працював головний герой Будько. Чоловік прожив усього 53 роки. Його поховали у 2018 році.

Володимир Турчинський

У “Сватах” відомий спортсмен з’явився як камео. Помер відомий чоловік у 47-річному віці від інфаркту. Це трапилося у 2009 році.

Актори Сватів, що пішли з життя

Валентин Шестопалов

Актору дісталася роль Віктора Малахова, який дружив із Сан Саничем. Життя чоловіка обірвалося у 2013 році. Він прожив 65 років.

Анатолій Зезюлін

У 3 сезоні з’явився в епізоді як товариш Будька. Актор помер у 2013 році, устигнувши відзначити 63-річчя.

Руслана Писанка

Відома українка померла влітку 2022 року. Руслана встигла засвітитися в “Сватах” у ролі вожатої у дитячому таборі, де відпочивала Женя.

Актори Сватів, що пішли з життя

Осип Найдук

З’явився на весіллі сина Митяя. Помер на 81-му році життя у 2015 році.

Борис Чорнокульський

Зіграв ветерана в автобусі. Це було в 4 сезоні. Не стало актора у 2019 році.

Нові статті

Схожі статті

Цей лайфхак зекономить ваш час і сили! Як потрібно прати штори та тюлі, щоб не прасувати потім – працює 100%

Постійно прасуєте все після прання, але не хочете цього робити - вихід є! Що потрібно зробити, щоб штори та тюлі були рівними після "очищувальних процедур".

“Міс Всесвіт 2024”: як виглядає 80-річна бабуся трьох онуків, що вийшла в фінал щорічного конкурсу

В 2024 році фіналісткою конкурсу "Міс Всесвіт" стала… 80-річна бабуся. Чой Сун Хва зуміла миттєво стати знаменитістю завдяки міжнародному конкурсу і набула статусу найстаршої моделі.

Хоч і не рідна, але… Чи спілкується дружина Віктора Павліка з його донькою, яка на 7 років за неї старша

Віктор Павлік і Катерина Репяхова мають спільного сина Михася, але до шлюбу з блогеркою співак був одружений тричі, тож має ще дітей - чи спілкується теперішня дружина з його донькою Христиною?

Він не зміг бути з нею до кінця свого життя – як виглядає екс-дружина Миколи Тищенка, з якою були 7 років

Здавалося, що шлюб Миколи Тищенка та Алли Барановської сповнений любові і гармонії, але все це була лише ідеальна картинка - як виглядає колишня обраниця екс-телеведучого, яка народила йому сина.