Серіал “Венздей” 2 сезон: дата виходу нових серій і про що буде продовження. Трейлер Wednesday

Netflix запустив серіал "Венздей" як франшизу культової "Сім'ї Адамсів". Проєкт виявився шалено популярним. Тож "Венздей" 2 сезон хоч і з запізненням невдовзі запустять у роботу.

Серіал “Венздей” 2 сезон: дата виходу нових серій

Дата виходу 2 сезону серіалу “Венздей” поки достеменно невідома. Знімання планувалося розпочати восени 2023 року. Про це було оголошено ще на початку року. Та страйк сценаристів призвів до затримки творчого процесу.

Коли вийде Венздей 2 сезон

Тепер роботи над висвітленням нових пригод Венздей заплановані на квітень-травень 2024-го. Чи впораються кіношники до осені, важко сказати. Тож коли вийде “Венздей” 2 сезон? Найімовірніше, Netflix таки перенесе прем’єру на 2025 рік.

Ситуація ускладнюється надзвичайною зайнятістю виконавиці головної ролі Дженни Ортега, адже окрім серіалу, акторка знімається ще й у повнометражних фільмах. До того ж у “Венздей” дівчина взяла на себе ще й обов’язки продюсерки.

“Венздей”: продовження і сюжет

Серіал “Венздей” розповідає про героїню з “Сім’ї Адамсів”. Дівчина підросла й подалася навчатися в академію Невермор. Завдяки своїм надзвичайним здібностям юнка спроможна розгадувати різні таємниці.

Коли вийде Венздей 2 сезон

У другому сезоні зміняться локації знімань. Якщо в перших серіях шоу глядачі бачили Румунію, то тепер зніматимуть на теренах Ірландії. Сценаристи, напевно, теж втомилися від власного страйкування, тож для продовження “Венздей” вони настрочили сценарії, яких вистачить на 4 сезони.

“Венздей” трейлер 2 сезон

Дізнатися, що очікує на глядачів у 2 сезоні “Венздей” можна, переглянувши поки не трейлер, а анонс захоплюючої стрічки:

Перший сезон “Венздей” протягом тижня переглянули рекордну кількість годин – 341 мільйон. Це безсумнівний рекорд платформи Netflix. Сподіватимемося, що любителі жахіть перевершать його у 2 сезоні.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?