Серіал “Відьмак” 4 сезон: дата виходу нових серій і про що буде продовження. Трейлер The Witcher

Про початок знімань серіалу "Відьмак" 4 і 5 сезони було оголошено відразу по виходу 3 сезону фентезійного серіалу. Та, певно, через страйк сценаристів довелося відстрочити цю подію.

Серіал “Відьмак” 4 сезон: дата виходу нових серій

Ще у 2022 році Netflix сповістив про початок роботи над 4 і 5 сезонами драматичного серіалу-фентезі. Але дата виходу “Відьмака” змістилася з 2024 року на 2025-ий. Орієнтовною датою називають лютий наступного року.

Дата виходу серіалу Відьмак 4 сезон

Саме у цей час кінороби обіцяють показати прем’єру всіх 8 епізодів серіалу, який так полюбився телеглядачам. Тож тепер практично знаємо, коли вийде “Відьмак” 4 сезон. Звісно, найбільшим розчаруванням для телефанів стала заміна актора, що виконує головну роль, з Генрі Кавілла на Ліама Гемсворта.

“Відьмак”: продовження і сюжет

Оскільки новий актор набагато молодший за попереднього, то слід очікувати, що “Відьмак” 4 сезон буде не стільки продовженням, як флешбеком, і ми дізнаємося подробиці з життя молодого Геральда.

Дата виходу серіалу Відьмак 4 сезон

Продюсери ретельно приховують правду від глядачів, тож не виключено, що сценарій буде написано за романами “Хрещення вогнем” чи “Башта Ластівки”. У будь-якому разі в 4 сезоні побачимо мисливця на чудовиськ Геральда з Рівії, його кохану-чарівницю Йеннефер з Венгерберга (Аня Чалотра), прийомну доньку княжну Ціріллу (Фрея Аллан) та товариша Любистка (Джої Беті). Планується також введення нових героїв – зокрема, вампіра Регіса та краснолюда Золтана Хівай у виконанні голлівудських знаменитостей.

“Відьмак” трейлер 4 сезон

Netflix допоки не оприлюднив “Відьмак” трейлер 4 сезон. Можна лише здогадуватися, що знову побачимо країни, які нагадують Східну Європу епохи Середньовіччя. Як і завше, південній імперії Нільфгаард доведеться воювати з коаліцією, що складається з королівств Півночі.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?