Серіал “Ходячі Мерці: Ті, хто живуть”: дата виходу і про що буде продовження. Трейлер The Ones Who Live

Серіал "Ходячі Мерці" анонсувався як трилогія. Та згодом було вирішено зняти продовження "Ходячі Мерці: Ті, хто живуть" і на цьому завершити розповідь про пригоди Ріка та Мішон.

Серіал “Ходячі Мерці: Ті, хто живуть”: дата виходу нових серій

Телесеріал “Ходячі Мерці: Ті, хто живуть” на каналі AMC складатиметься з 6 епізодів. Дата виходу першого – 25 лютого 2024 року. Наступні виходитимуть протягом березня та першої половини квітня щонеділі.

Дата виходу серіалу Ходячі Мерці: Ті, хто живуть

Фанатів “Ходячих Мерців” давно цікавило, коли вийде продовження “Ті, хто живуть”. Спочатку планувалося розпочати знімання в січні 2023 року в Атланті, а потім переміститися в Карлштадт. Та довелося відразу знімати в штаті Нью-Джерсі з затримкою в місяць.

“Ходячі Мерці: Ті, хто живуть”: продовження і сюжет

Сюжет серіалу “Ходячі Мерці: Ті, хто живуть”, звісно ж, є зомбі-апокаліптичним. У ньому люди перетворюються на тіні. Між ними та живими виникають постійні конфлікти. А Ріку й Мішон дуже складно бути разом за таких умов.

Дата виходу серіалу Ходячі Мерці: Ті, хто живуть
Дата виходу серіалу Ходячі Мерці: Ті, хто живуть

Закохані перебувають на межі з живими. По ходу дійства ми маємо дізнатися, чи перетворяться вони на ходячих мерців і чи втримається їхнє кохання. А задля цього їм спочатку доведеться відшукати одне одного у цьому багатогранному світі живих та мертвих. Роль Ріка Граймса довірили Едрю Лінкольну. Його партнеркою по серіалу є Данай Гуріра, що грає Мішон Граймс.

“Ходячі Мерці: Ті, хто живуть” трейлер

Бюджет продовження серіалу чималий. На кожну серію витратили близько 13,7 млн доларів. Тож можемо розраховувати на величне і яскраве дійство. Переконатися в цьому можна, переглянувши трейлер завершальної частини “Ходячих Мерців: Ті, хто живуть”.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?