Серіал “Хороший лікар” 7 сезон: дата виходу нових серій і про що буде продовження. Трейлер The Good Doctor

Талановитий хірург Шон Мерфі, що страждає на аутизм, повертається. Стала відома дата виходу серіалу "Хороший лікар" 7 сезон. Планується багато нових цікавинок.

Серіал “Хороший лікар” 7 сезон: дата виходу нових серій

Любителі медичних серіалів цікавляться, коли вийде серіал “Хороший лікар” 7 сезон. Про продовження медичної епопеї з нестандартним медиком було оголошено ще у квітні 2023 року. Глядачі мали переглянути серії наприкінці минулого року.

Дата виходу серіалу Хороший доктор

Та сталася затримка, тож очікуємо на прем’єру 7 сезону “Хорошого лікаря” 20 лютого 2024 року. Ці епізоди будуть фінальними. Тож слід обов’язково переглянути історію дивовижного Шона Мерфі.

“Хороший лікар”: продовження і сюжет

Шон Мерфі, за життям якого ми спостерігали 6 сезонів поспіль, продовжиться. Тож отримаємо можливість знову бути присутніми при розв’язанні нестандартних медичних проблем. Фредді Хаймор ідеально втілив у реальність образ людини з розладами. Актор навіть проводив майстер-класи для колег, яким теж треба було зображувати аутистів.

Дата виходу серіалу Хороший доктор

“Хороший лікар” продовження знову переконуватиме глядачів, що людині під силу здолати будь-які перешкоди. А певні відмінності особистості можна перетворити на користь суспільства.

Продюсер, якому спало на думку зняти подібну історію, сам страждає на синдром Аспергера, тож Девіду Шору було нескладно розробити такого унікального персонажа. Серіал отримав цілу купу нагород та номінацій.

“Хороший лікар” трейлер 7 сезон

Серіал транслюється на телеканалі Індиго з українською озвучкою. Перегляньте “Хороший лікар” трейлер, щоб зорієнтуватися, про що йтиме мова у черговому 7 сезоні.

https://www.youtube.com/watch?v=4qX25T2PpW8

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачева: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”. 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною: мріяли піти в похід

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?