Серіал “Дивні дива” 5 сезон: дата виходу нових серій і про що буде продовження. Трейлер Stranger Things

На початку 2024 року Netflix приступив до знімань 5 сезону серіалу "Дивні дива". Науково-фантастичний телесеріал успішно виходить з 2016 року, тож глядачі очікують на продовження.

Серіал “Дивні дива” 5 сезон: дата виходу нових серій

Любителів наукової фантастики цікавить дата виходу серіалу “Дивні дива”, створеного братами Дафферами. Видовище захопливе, тож недарма серіал отримав премію “Еммі” та ряд інших.

Дата виходу серіалу Дивні дива 5 сезон

Перша спроба відзняти 5 сезон була зроблена ще в січні 2023-го. Та виробництво змушені були відкласти на цілий рік. Тож тепер можна більш упевнено сказати, коли вийдуть прикінцеві серії “Дивні дива” 5 сезон. Вихід серіалу заплановано на 2025 рік. Він складатиметься з 8 епізодів, і це буде завершальний етап фантастичної історії.

“Дивні дива”: продовження і сюжет

Події розвиваються у невеличкому місті Гоукінс у 80-их роках минулого століття. Звісно, ця місцина вигадана і начебто розташована у штаті Індіана. Після зникнення Вілла Баєрса друзі вдаються до пошуків і зазнають дивних подій.

Дата виходу серіалу Дивні дива 5 сезон

Герої серіалу стикаються з дивним явищем “Навиворіт”, потрапляючи в паралельне вимірювання. Відкриття подібного порталу працівниками лабораторії неабияк впливає на всіх мешканців містечка – як дорослих, та і дітей. Головна героїня володіє здатністю до телекінезу. В інших свої дивацтва.

Серіал “Дивні дива” обіцяє продовження перегляду драми з елементами фантастики та жахів, адже на пошуковців-підлітків очікують зустрічі з дивними істотами. Їхнє життя не раз перебуватиме на волосинці.

“Дивні дива” трейлер 5 сезон

Всі попередні 4 сезони “Дивні дива” можна знайти на платформі Нетфлікс в українському дубляжі. А поки 5 сезон перебуває у розробці, можете переглянути його трейлер:

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?