Як змінились головні герої серіалу “Величне століття”: Хюррем, Сулейман, Махідевран та інші султанші

Серіал "Величне століття. Роксолана" став улюбленим у багатьох турецьких і українських глядачів. Як зараз виглядають виконавці головних ролей цього серіалу — дивіться у добірці від "Одного Факту".

“Один Факт” вирішив показати, як змінилися головні герої про любов Султана Сулеймана до української красуні.

Мер’єм Узерлі

Хюррем Султан і акторка Мер'єм Узерлі
Хюррем Султан і акторка Мер’єм Узерлі

Мер’єм Узерлі — виконавиця ролі Хюррем Султан в серіалі “Величне століття”, яка була любов’ю усього життя Султана Сулеймана. Слід зазначити, що Мер’єм під час участі у проекті настільки сильно вжилася в роль своєї кіногероїні, що навіть у реальному житті залишила собі деякі звички Хюррем.

В серіалі ця дівчина має руденьке волосся і пишні форми. Однак в реальному житті Мер’єм завжди слідкує за своєю зовнішністю. Вона іноді міняє колір свого волосся, а деякі шанувальники навіть подейкують, що акторка робила пластичні операції, щоб зберегти свою жіночу красу.

Зараз Узерлі повністю собою задоволена. До того ж вона є не тільки вродливою жінкою, але й мамою двох чудових дівчаток.

Халіт Ергенч

Халіт Ергенч і його кіногерой, Султан Сулейман
Халіт Ергенч і його кіногерой, Султан Сулейман

Актор Халіт Ергенч зіграв у “Величному Столітті” самого Султана Сулеймана. Його персонаж був сміливими, цікавим та рішучім. Султан Сулейман вміє кохати і віддавати все заради щастя своєї обраниці. В нього, як і у будь-якого суворого східного чоловіка, є купа наложниць. Але своїх обраниць він кохає щиро і від усього серця.

Виконавець ролі Султана Сулеймана Халіт Ергенч в реальному житті — такий саме серйозний та відповідальний. Публічність актор не любить і тому доволі рідко з’являється у соціальних мережах. Халіт одружений і виховує двох синів.

Селім Байрактар

Селім Байрактар та його кіногерой з Величного століття Сюмбюль-ага
Селім Байрактар та його кіногерой з Величного століття Сюмбюль-ага

Актор Селім Байрактар зіграв у серіалі “Величне Століття” відданого слугу Хюррем Сюмбюля Ага. Глядачам він запам’ятався гострою ходою та жартами. Кар’ єра цього актора пішла вгору, але зараз Селім Байрактар виглядає зовсім не так, як колись у “Величному столітті”.

Нур Феттахоглу

Махідевран Султан і акторка, що її зіграла - Нур Феттахоглу
Махідевран Султан і акторка, що її зіграла – Нур Феттахоглу

Нур Феттахоглу зіграла у “Величному Столітті” Махідевран Султан — головну наложницю османського султана Сулеймана Пишного. За сюжетом ця дівчина має темне волосся, а ось в реальному житті Нур — усміхнена і відкрита білявка.

Небахат Чехре

Акторка Небахат Чехре і іі кіногероїня, Валіде Султан
Акторка Небахат Чехре і іі кіногероїня, Валіде Султан

Акторка Небахат Чехре у серіалі “Величне століття. Роксолана” виконала роль Валіде Султан. Образ цієї жінки — суперечливий та сміливий.

Вона любить свого сина, а ще – просто жити не може без інтриг. Багатьма глядачами персонаж Валіде сприймається, як негативний. І все через те, що Валіде ворогує з обраницею свого сина.

В реальному житті Чехре має спокійний та стриманий характер. Зараз акторка продовжує зніматись в інших серіалах та кіно. Зараз вона виглядає просто неймовірно.

 

Нові статті

Схожі статті

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.

Космічний камінь пролетів крізь атмосферу: падіння астероїда на Філіппінах вдалось засняти (Фото, Відео)

В середу, 4 вересня, в небі над Філіппінами помітили світ астероїду 2024 RW1. Космічний камінчик стрімголов пролетів крізь атмосферу, осяявши Землю яскравим світлом. Момент потрапив на відео.