“Рабиня Ізаура” вже не та: актрисі Луселії Сантус минуло 66 років, вона не знімається і не вживає м’яса

Бразильський серіал "Рабиня Ізаура" прославив юну Луселію Сантус на весь світ. Відтоді минуло майже пів століття. Погляньмо, як нині виглядає відома акторка.

Серіал “Рабиня Ізаура” вийшов на телеекрани вперше у 1976 році. До того ніхто не знав Луселії Сантус. Юнка не мала досвіду роботи на знімальному майданчику, але зі своїм завданням упоралася на всі 100%.

Як нині виглядає Рабиня Ізаура Луселія Сантус

Відтоді акторка запала у серця мільйонів людей з усіх куточків світу. Нині жінці 66 років. Вона вже більш як 50 років знімається в кіно. На рахунку Сантус 18 серіалів та 17 фільмів. За довгий кар’єрний шлях Луселія навіть устигла декілька разів спробувати сили в кріслі режисера.

Як нині виглядає Рабиня Ізаура: Луселія Сантус з онукою

Їй пощастило у житті. Перша ж роль бразилійки принесла їй пізнаваність і славу. Про неї заговорив весь світ. Нині акторка практично не знімається. Востаннє її можна було побачити на телебаченні у 2011 році.

Як нині виглядає Рабиня Ізаура: Луселія Сантус на весіллі сина

Зараз Луселія Сантус живе у своє задоволення. Жінка багато подорожує й ділиться враженнями про поїздки з підписниками свого Інстаграму. За приватним життям бразильської акторки стежить понад 160 тисяч фоловерів.

Звісно, впізнати тендітну Ізауру в теперішній жінці практично неможливо. Хоча посмішка на обличчі залишилася та ж. Луселія й зараз має тонкий стан. Вона буддистка, тож не вживає м’яса, займається йогою й досі ходить у гори.

Як нині виглядає Рабиня Ізаура: Луселія Сантус у Києві

Перебуваючи в Бразилії, Дмитро Комаров познайомився з Сантус і запросив її до України. Жінка залюбки пристала на цю пропозицію та 2018 року й справді відвідала Київ, де шанувальники впізнавали її просто на вулиці.

Луселія двічі виходила заміж, але ненадовго. Нині мешкає сама в розкішному маєтку в Ріо-де-Жанейро.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.