Серіал “Дипломатка” 2 сезон: дата виходу нових серій і про що буде продовження. Трейлер TheDiplomat

Щойно відбулася прем'єра політичної драми "Дипломатка", як Netflix оголосив про наміри відзняти 2 сезон. Телеглядачам кортить дізнатися, коли відбудеться ця щаслива мить.

Серіал “Дипломатка” 2 сезон: дата виходу нових серій

Дата виходу “Дипломатки” з Кері Расселл і Руфусом Сьюеллом поки що не була озвучена. Натомість відомо, що це має відбутися у 2024 році. Робота над 2 сезоном уже триває. Netflix не міг упустити такої ласої можливості підзаробити.

Дата виходу серіалу Дипломатка 2 сезон

Коли вийде “Дипломатка” 2 сезон, можна лише припускати. Швидше за все, це станеться восени, а, можливо, й у грудні. Завершився 1 сезон вибухом автівки депутата. Тож є бажання дізнатися, хто вижив, та як триватиме розслідування цієї справи й усіх інших, до яких була дотична леді посол.

“Дипломатка”: продовження і сюжет

Всі 8 епізодів “Дипломатки” присвячені проблемам Кейт Вайлер. Жінка збиралася тихо-мирно їхати працювати до Афганістану. Та раптово ситуація кардинально змінилася. Вона отримала призначення стати послинею у Великій Британії.

Продовження серіалу “Дипломатка”, як очікується, завершить показ розв’язання міжнародних криз та створювання стратегічних союзів у Лондоні. Вайлер вже пристосувалася до нової роботи, тож здатна розвернути свою діяльність на повну котушку.

Дата виходу серіалу Дипломатка 2 сезон

Звісно, непорозуміння з благовірним Гелом Вайлером нікуди не подінуться, й подружжя знову намагатиметься щосили працювати над збереженням шлюбу. Адже потяг до колеги-міністра не дає жінці спокою.

“Дипломатка” трейлер 2 сезон

Серіал вийшов у травні 2023 року й відразу ж втрапив у топ-10 Netflix як у США, так і у Великобританії. Переглянути перший сезон можна на стрімінговій платформі Нетфлікс українською мовою. “Дипломатка” трейлер 2 сезон теж україномовний:

Нові статті

Схожі статті

Сайт: З бантиками і букварем: 49-річна Наталія Могилевська показала себе 40 років тому – її мало хто впізнає

Наталія Могилевська в понеділок, 2 вересня – відвела старшу доньку до школи. Урочисті заходи з нагоди Першого дзвоника навіяли їй спогади про власне дитинство. Якою була артистка 40 років тому?

Справжній делікатес до зимової вечері в -10: легкий спосіб, як замаринувати гриби, щоб гості рецепт просили

Мариновані грибочки стануть справжнім делікатесом на святковому столі. Та й просто до вечері їх можна подати. Наступний рецепт допоможе зберегти смачні "дари лісу" на зиму власноруч.

Український кінематограф втрачає холостяків: як виглядають жінки В’ячеслава Хостікоєва і Тараса Цимбалюка

В українському шоу-бізнесі стає дедалі менше завидних холостяків. Наприклад, красень Тарас Цимбалюк давно у стосунках із білявкою. Свою половинку знайшов і син Хостікоєва та Сумської — Вʼячеслав.

Пластичний хірург прокоментував зміну зовнішності Олега Винника за останні 3 роки: “На його обличчі набряки”

Співак Олег Винник зник з українського шоу-бізнесу майже на 3 роки. Він перестав вести соціальні мережі та не розповідав фанатам про своє життя. За цей час артист дуже змінився зовні.