Нурбахар Хатун із серіалу “Величне століття” вразила змінами у зовнішності: як зараз виглядає акторка

Природна краса невістки Хюррем стерта роками. "Один Факт" пропонує вам дізнатись прямо зараз, як виглядає акторка Ірем Хелваджіоглу, що зіграла роль Нурбахар-хатун у серіалі "Величне Століття".

Красуня Нурбахар-хатун із серіалу “Величне століття” відразу запам’яталась багатьом шанувальникам цього турецького проекту. Вона була коханою жінкою Шехзаде Мехмеда та невісткою самої Хюррем Султан. Природна краса, витончена врода та прекрасні риси обличчя відразу притягли до себе увагу чималої кількості глядачів.

Нурбахар Хатун в серіалі про османського султана та його гарем зіграла акторка турецького походження Ірем Хелваджіоглу. Ця героїня була доброзичливою і вродливою дівчиною, яка щиро кохала сина Хюррем – Шехзаде Мехмеда.

Згідно із сюжетом, Мехмед присвячує свою кохану в іслам. Після цього дівчина, яку раніше звали Кларою, отримує нове ім’я — Нурбахар Хатун. Глядачам вона запам’яталась, як неконфліктна жінка, яка ніколи не брала участі в інтригах. В неї немає жодних амбіцій і почтенна до представників султанської династії.

На екранах Нурбахар з’являлась зовсім небагато часу, тому її здебільшого запам’ятали лише справжні шанувальники серіалу “Величне Століття”. Після завершення проекту пройшло вже багато років, протягом яких акторка, що зіграла Нурбахар Хатун — була зайнята також в інших проектах. Наприклад, Ірем Хелваджіоглу довірили головну роль в популярному турецькому серіалі “Ти розкажи Караденіз”. В цьому проекті акторка постала перед глядачами зовсім в іншому вигляді, аніж була під час зйомок у “Величному столітті”.

Можна сказати, що від колишньої Нурбахар Хатун не залишилось практично нічого. Справа в тому, що Ірем збільшила губи та отримала більш відкритий погляд завдяки вдалому макіяжу. Дівчина почала обирати для себе більш вдалі образи, в яких головний акцент зроблено саме на яскравих та великих очах.

На деяких світлинах Ірем Хелваджіоглу стала дуже схожою на акторку Анджеліну Джолі. Поки що її кар’єра залишається на висоті. Дівчині дістаються нові перспективні ролі в кіно. Але хтозна, що буде далі. Адже конкуренція серед турецьких акторів дуже велика.

До речі, деякі шанувальники зовсім не задоволені змінами у зовнішності Ірем Хелваджіоглу. Дехто вважає, що 30-річна дівчина зробила забагато бьюті-процедур і зіпсувала свою природну красу.

 

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачева: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”. 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною: мріяли піти в похід

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?