Хюррем до неї далеко: як виглядає за кадром суперниця на серце султана Сулеймана з “Величного століття”

Махідевран Султан із серіалу "Величне століття" в реальному житті виглядає не так, як в кадрі. Подивіться, яка зовнішність в акторки Нур Феттахоглу, яка виконала роль улюбленої жінки султана.

Махідевран Султан — одна з наложниць османського султана Сулеймана Пишного, яку в серіалі “Величне століття” зіграла турецька акторка Нур Феттахоглу.

За сюжетом Махідеврен Султан — палюча кароока брюнетка. Але ж акторка, яка зіграла цю роль, насправді виглядає зовсім інакше. В реальному житті ця акторка — струнка і усміхнена білявка.

Нур Феттахоглу і її героїня Махідевран Султан
Нур Феттахоглу і її героїня Махідевран Султан

Кінострічка про Османську імперію та її правителів вийшла на екрани понад 12 років тому. Вона набула популярності не тільки в самій Туреччині, але й далеко за її межами.

Серіал здобув велику кількість нагород, а актори, які в ньому приймали участь — продовжують будувати успішну кар’єру. Нур Феттахоглу, що зіграла головну конкурентку Хюррем — Махідевран Султан, народилась в Німеччині. Її батьки були турецькими мігрантами. Після закінчення школи дівчина відправилась навчатись до Стамбулу.

Саме там майбутня ведуча ТВ відправилась ведучою на телебачення. Через деякий час починаюча акторка стала зніматись в кіно. В Нур Феттахоглу є донька, яку вона народила від колишнього чоловіка, шлюб з яким було розірвано у 2015 році. Наразі відомо, що Нур відновила стосунки з колишнім, хоча вони офіційно перебувають у розлученні.

На відміну від своєї героїні Махідевран Султан Нур Феттахоглу має світлий колір волосся та більш спокійний, доброзичливий характер. Саме Махідевран за сюжетом, народила султану Сулейману первістка – шехзаде Мустафу. А ще ця наложниця мріє посадити на престол власного сина і є головоною суперницею Хюррем. Махідевран — необачна, підступна та дуже вродлива особа. В перекладі її ім’я значить “місячна пані” або ж “та, чия краса ніколи не в’яне”.

Окрім “Величного століття” Нур Феттахоглу також знімалась в серіалі “Заборонене кохання”.

 

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?