Цю серію “Величного століття” вирізали з ефіру: ось чого ви не побачили і не знали про султана Сулеймана

Фанати серіалу "Величне століття" навіть не підозрюють, що подивилися не весь багатосерійний фільм повністю. Деякі кадри було нещадно вирізано вже на телебаченні.

Дивлячись довгограйний серіал “Величне століття”, ніхто з глядачів й не підозрює, що деякі епізоди зі стрічки вирізано. Продюсери влаштували подібне обрізання не через цензуру чи намагання обдурити людей.

Численні шанувальники “Величного століття” по всьому світу захоплюються турецьким серіалом і переглядають все серії з початку до кінця. Та от дивина. Виявляється, в окремих країнах телеглядачам показують не повне відео.

Деякі сцени вирізали з Величного століття

Отже, ніколи не дізнаються, що сказав султан Сулейман чи Хюррем-султан. Деякі епізоди перед показом кінороби прошерстили. Навіть у фіналі вирізали цілий шматок. Мова про сцену, в якій головний візир дізнається про смерть правителя.

Після цього тіло султана бальзамують, вирізаючи серце. Сцена тривала близько 3 хвилин. Натомість фани турецького серіалу по ТВ її не побачили. Подібні непорозуміння траплялися й в інших серіях. Мова про похорони Хатідже.

Деякі сцени вирізали з Величного століття

Річ у тім, що час на трансляцію будь-якого серіалу розрахований в ефірі до секунди. А кожна серія “Величного століття” містить по 2,5 години. Тож і доводилося урізати, щоб втиснути відео у відведені йому рамки.

Постійні глядачі турецької саги помітили, що в Сулеймана на кожну смерть заготовлена окрема промова. То й не страшно, якщо деякі з них трішки підкоротили. Хатідже всі вважали істеричкою, гідною божевільні. Але після смерті стало дуже шкода жіночку. Аякже, вона ж за життя так настраждалась через Ібрагіма.

Думки розділилися. Одні вважають Сулеймана винним у тому, що слухав Хюррем і у всьому їй корився. Іншим здалося, що завинила таки Хюррем, оскільки поводилася неправильно.

Нові статті

Схожі статті

Ефектна фотосесія посеред інопланетного пейзажу: Ольга Мартиновська з “МастерШефа” знайшла трактор На Марсі

Суддя з "МастерШефу" Ольга Мартиновська показала нові фотографії зі свого відпочинку. Цього разу вона майнула подалі від Чорного моря і опинилась… посеред марсіанських пейзажів.

“Ми переїхали”: 30-річна дружина Віктора Павліка вперше провела екскурсію новою квартирою (ФОТО)

Нарешті здійснилась мрія бізнесвумен Катерини Репяхової та вона разом із Віктором Павлік і Михасиком переїхали до нової квартири - як вона виглядає?

Згадайте смак дитинства: як приготувати пухкий манник лише з 1 склянки сметани – швидко та дешево

Манник вийде нереально смачним, навіть якщо ви зовсім не вмієте готувати - рецепт пухкої та ніжної випічки лише з однієї склянки сметани. Покроково.

Вийде в 100 разів смачнішим, ніж магазинний: рецепт домашнього томатного соку на зиму за лічені хвилини

Обов'язково приготуйте його прямо зараз, вийде ну дуже смачно: рецепт домашнього томатного соку за лічені хвилини. Не лише економно, а й швидко.