Як змінилися актори, що зіграли дітей Хюррем у “Величному столітті”: ви будете здивовані, але вони постаріли

Серіал "Величне століття. Роксолана" демонстрували на телебаченні 3 роки поспіль. І хоч відтоді минуло більш як 10 років, телеглядачі й досі жваво цікавляться подробицями знімання історичної драми.

За сценарієм, дружина султана Сулеймана Хюррем (та, що завжди сміється) народила чотирьох синів та донечку. Цікаво було б глянути, як нині виглядають актори, яким довелося зіграти роль дітей української Роксолани. Час спливає швидко, тож вони вже зовсім не схожі на дітлахів.

Шехзаде Мехмед

Це був первісток Хюррем-Султан. Він став другим у черзі на престол після старшого брата Мустафи, якого народила Сулейману Махідевран. Роль дісталася актору Гюрбею Ілері.

Як виглядають діти Хюррем із Величного століття

Звісно, підбирали його не за схожістю з героєм, оскільки портретів Мехмеда до наших часів не збереглося. Але Ілері чудово вжився в роль нащадка великого роду. Нині Гюрбей став набагато мужнішим й відростив борідку.

Міхрімах

Здається, роки не владні над акторкою Пелін Карахан. Вона й сьогодні виглядає доволі милою. Звісно, це вже не та юнка, що топтала килими у палаці свого вельмишановного татуся. Та й зараз знаменитість має доволі привабливий вигляд.

Як виглядають діти Хюррем із Величного століття

Шехзаде Селім

Третій дитині Роксолани пощастило покерувати Османською імперією. Селім став одинадцятим султаном, отримавши прізвисько Селім П’ятниця. Енгін Озтюрк до цієї ролі був нікому невідомим актором. Натомість участь у серіалі дала йому поштовх стати справжньою зіркою.

Як виглядають діти Хюррем із Величного століття

Шехзаде Баязид

У житті цьому сину Хюррем та Сулеймана не пощастило. Батько його прокляв та стратив. Натомість актор Арас Булут Ийнемли після виконання цієї ролі отримав чудові дивіденди у вигляді нових фільмів.

Як виглядають діти Хюррем із Величного століття

Шехзаде Джихангир

Четверта дитина Роксолани мала вроджену ваду, яку ідеально зобразив актор Толга Сариташ. Своєю грою він змусив глядачів ридати над сумною долею свого героя.

Як виглядають діти Хюррем із Величного століття

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?