У Мережі показали, як нині виглядає Хюррем Султан з “Величного століття”: Мер’єм Узерлі до пластики і після

Останнім часом у мережі почали порівнювати фотографії різних років Мер'єм Узерлі, яка зіграла роль Хюррем Султан у турецькому серіалі "Величний століття": які зміни у зовнішності.

Мер’єм Узерлі, яка здобула широку популярність завдяки своїй ролі у серіалі “Величне століття”, вразила своїх шанувальників кардинальними змінами у своєму зовнішньому вигляді. Після завершення зйомок у цьому успішному проєкті актриса на деякий час зникла з поля зору загалу, але, повернувшись, здивувала світ не лише новим іміджем, а й зміненими рисами обличчя.

Акторка змінила колір волосся з темного на яскравий світлий відтінок. Проте, не лише колір волосся зазнав змін. Узерлі впровадила регулярні фізичні навантаження та здорове харчування, що допомогло їй позбутися зайвих кілограмів і досягти ідеальної фігури.

Як виглядала зірка "Величного століття" Мерʼєм Узерлі до пластики
Як виглядала зірка “Величного століття” Мерʼєм Узерлі до пластики

У порівнянні зі своїми попередніми фотографіями, на нових знімках Мер’єм Узерлі мала інші, більш виразні риси. Помітно зміну контурів обличчя, більш виразні скульптурні лінії та загальне відчуття вишуканості і грації.

Такі зміни скоріше за все пов’язані з популярністю Мер’єм Узерлі після зйомки у “Величному столітті”, це також свідчить про великий професіоналізм та рішучість спробувати щось нове.

Як виглядала зірка "Величного століття" Мерʼєм Узерлі до пластики
Як виглядала зірка “Величного століття” Мерʼєм Узерлі до пластики

Ще однією зі змін у зовнішності актриси сталися з її носом, який став помітно загостреним. Таким чином, ймовірно, Мер’єм вирішила зробити ринопластику. За оцінкою експертів, Узерлі можливо користується також ін’єкціями краси та проводить контурну пластику.

Як виглядала зірка "Величного століття" Мерʼєм Узерлі до пластики
Як виглядала зірка “Величного століття” Мерʼєм Узерлі до пластики

Звичайно ж, не обійшлося без застосування філерів для губ, є також припущення, що актриса можливо видалила скулові кісточки, що призвело до чіткого виділення її вилиць.

Отже, зміни в зовнішності актриси Мер’єм Узерлі є очевидними та варто зазначити, що так акторка почувається значно впевненіше.

Нові статті

Схожі статті

Цей лайфхак зекономить ваш час і сили! Як потрібно прати штори та тюлі, щоб не прасувати потім – працює 100%

Постійно прасуєте все після прання, але не хочете цього робити - вихід є! Що потрібно зробити, щоб штори та тюлі були рівними після "очищувальних процедур".

“Міс Всесвіт 2024”: як виглядає 80-річна бабуся трьох онуків, що вийшла в фінал щорічного конкурсу

В 2024 році фіналісткою конкурсу "Міс Всесвіт" стала… 80-річна бабуся. Чой Сун Хва зуміла миттєво стати знаменитістю завдяки міжнародному конкурсу і набула статусу найстаршої моделі.

Хоч і не рідна, але… Чи спілкується дружина Віктора Павліка з його донькою, яка на 7 років за неї старша

Віктор Павлік і Катерина Репяхова мають спільного сина Михася, але до шлюбу з блогеркою співак був одружений тричі, тож має ще дітей - чи спілкується теперішня дружина з його донькою Христиною?

Він не зміг бути з нею до кінця свого життя – як виглядає екс-дружина Миколи Тищенка, з якою були 7 років

Здавалося, що шлюб Миколи Тищенка та Алли Барановської сповнений любові і гармонії, але все це була лише ідеальна картинка - як виглядає колишня обраниця екс-телеведучого, яка народила йому сина.