Серіал “Академія Амбрелла” 4 сезон: дата виходу нових серій і про що продовження. Трейлер Umbrella Academy

Історія 7 супергероїв, які здатні подорожувати в часі й рятувати Всесвіт від неминучого знищення, неабияк зацікавила глядачів платформи Netflix. Коли ж вийде "Академія Амбрелла" 4 сезон?

Серіал “Академія Амбрелла” 4 сезон: дата виходу нових серій

Історія про сімейство Харгрівз, в якому зібралося семеро зведених братів та сестер, закінчилася інтригою. Всі цікавляться датою виходу фінального сезону “Академії Амбрелла”.

Дата виходу серіалу Академія Амбрелла 4 сезон

Любителі фантастики можуть заспокоїтися – чекати залишилося зовсім недовго. 4-ий сезон серіалу стартує вже 8 серпня. Всього заявлено 10 епізодів тривалістю по 60 хвилин.

“Академія Амбрелла”: продовження і сюжет

У перших 30 серіях розповідалося про чудернацьких дітлахів, які народилися в жінок, які навіть не були вагітними. Професор Харгрівз усиновив семеро з 43-ох незвичайних немовлят. Він не давав їм імен, тільки порядковий номер.

“Академія Амбрелла” продовження розповідає, що коли малеча потроху стала підростати, це призвело до певних непорозумінь. Щойно виросли, випурхнули з професорського гніздечка, а повернулися додому тільки після смерті названого батька.

Дата виходу серіалу Академія Амбрелла 4 сезон

Дізнавшись, що за кілька днів на планету чекає Армагедон, видатна сімка вирішує зайнятися рятівною операцією. На цей раз винуватицею апокаліпсису стала одна з сестер, тому діяти разом доведеться ушістьох.

По ходу справи дорослі родичі продовжать розв’язувати проблеми, пов’язані з дитячими образами, і в 4 сезоні серіалу “Академія Амбрелла”. Очікується, що у стрічці Стіва Блекмана візьмуть участь всі знайомі глядачам актори. Щоправда, додадуться й нові герої.

“Академія Амбрелла” трейлер 4 сезон

Подивитися “Академія Амбрелла” трейлер 4 сезон можна на Нетфліксі:

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?