З гарему в Лондон і Берлін: де зараз актори з серіалу “Величне століття” – Хюррем, Сулейман, Махідевран

Актори із серіалу "Величне століття", що виконували ролі Хюррем, Махідевран та султана Сулеймана — зараз живуть не в гаремі. "Один Факт" розповість, де саме мешкають Мер'єм Узерлі та інші актори.

Серіал “Величне століття” вперше був показаний глядачам 5 січня 2011 року. він налічує 4 сезони і розповідає історію української наложниці, що потрапила в полон до турецького султана і стала для нього самою улюбленою жінкою в гаремі.

Головні ролі в стрічці турецького виробництва виконали Халіт Ергенч (султан Сулейман), Мер’єм Узерлі (рудоволоса Хюррем Султан) та Нур Феттахоглу (Махідевран Султан). Актори на відміну від своїх героїв — живуть не в Османській імперії і зовсім не в гаремі. Їх помешкання — це сучасні міста з високим рівнем комфорту. “Один Факт” пропонує вам дізнатись прямо зараз — в яких саме містах мешкають султан Сулейман та його кохані жінки: Хюррем і Махідевран.

Халіт Ергенч

Виконавець головної ролі султана Сулеймана в серіалі “Величне століття” Халіт Ергенч зараз мешкає у Великій Британії. Актор разом із своєю родиною в 2023 році перебрався до Лондону. Компанію в новому помешканні султану склала його дружина (акторка Бергюзар Корель) та діти. Подружжя за останній рік навіть встигло придбати в Лондоні власний будинок.

Виконавець ролі султана Сулеймана Халіт Ергенч з 2023 року живе в Лондоні разом із родиною
Виконавець ролі султана Сулеймана Халіт Ергенч з 2023 року живе в Лондоні разом із родиною

Наразі відомо, що ця зіркова пара навіть не думає про те, щоб завершити свою кар’єру в кіно. Халіт та його дружина планують і в подальшому працювати у турецькому кіно і дарувати прихильникам нові ролі.

Мер’єм Узерлі

Акторка Мер’єм Узерлі зіграла у “Величному столітті” українську полонянку Хюррем Султан і найулюбленішу жінку самого Сулеймана. Зараз Мер’єм постійно мешкає в Берліні (столиця Німеччини).

Мер'єм Узерлі постійно живе в Німеччині (Берлін), а на зйомки їздить до Туреччини
Мер’єм Узерлі постійно живе в Німеччині (Берлін), а на зйомки їздить до Туреччини

Мер’єм Узерлі за ці роки встигла реалізувати свій творчий потенціал не тільки в кіно. Вона успішно поєднує акторську кар’єру разом із розвитком власного косметичного салону, який відкрила ще в 2015 році.

Мер’єм Узерлі народилась в Німеччині, але її батько за національністю – турок. Зірка “Величного століття” веде активний спосіб життя, приймає участь у кінофестивалях, була присутня на жіночому форумі Forbes, а крім того — стає обличчям фотосесій для модного глянцю. 40-річна Мер’єм Узерлі поєднує творчу кар’єру із материнством. Акторка виховує двох доньок — старшу Лару і молодшеньку Лілі Кої, яку вона народила в 2021 році.

Нур Феттахоглу

Акторка Нур Феттахоглу — виконавиця ролі Махідевран Султан, наложниці Сулеймана. Зараз Нур мешкає не в гаремі, а у велетенському особняку, у Стамбулі. Разом із артисткою живуть її чоловік та донька.

Махідевран Султан з Величного століття: Нур Феттахоглу
Махідевран Султан з Величного століття: Нур Феттахоглу

Нур Феттахоглу часто викладає у соціальних мережах світлини зі свого будинку. Завдяки цьому її прихильники мають можливість роздивитись деталі інтер’єру. 40-річна акторка мешкаєв просторому будинку, що розташований в захищеному охороною комплексі. Усі кімнати оселі оформлені в нейтральних кольорах, серед яких більше білого.

Нур Феттахоглу в своїй оселі
Нур Феттахоглу в своїй оселі

В серці будинку — простора вітальня. Через неї можна відразу потрапити у великий сад. Саме тут, на подвір’ї — Нур полюбляє займатись спортом. На присадибній ділянці будинку об лаштовані клумби з квітами та великий басейн.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?