У голлівудському бойовику “Погані хлопці” задіяли транспорт з України: всюдихід вражає розмірами коліс

Любителі бойовиків з нетерпінням очікують 4 частину фільму "Погані хлопці". В українців з'явився привід для гордості, адже у стрічці з'явиться крутий київський всюдихід.

Актор Вілл Сміт похвалився кадрами голлівудського блокбастера “Погані хлопці 4”. Комедійний бойовик глядачі отримають можливість переглянути вже цього року. На одному з кадрів можна буде побачити українську автівку Sherp.

Київський всюдихід уперше буде залучений на великому екрані. Щоправда, раніше українське авто вже знімали у рекламі. Це сталося у 2020 році за участі Каньє Веста. Тоді репер та дизайнер вийшов на вулицю й роздав кілька десятків пар кросівок перехожим.

Українське авто Sherp з’явиться у голлівудському фільмі

Щасливчикам дісталися пари з колекції Yeezy Quantum. Шоу в Чикаго супроводжувалося колоною важких Sherp, на яких знаменитий чоловік проїхав разом із помічниками. Всі, хто бачив українські автівки, назвали їх “технікою для постапокаліптичних голлівудських бойовиків”. Минуло 4 роки і їхні слова було втілено в життя.

Випускати “Шерпи” почали у Києві 2012 року. Продемонстрували всюдихід за 3 роки. Тоді ж розпочалося масове виробництво. З 2017 року виробник відкрив філію в Канаді. Зовнішній вигляд диво-автомобілів вражає.

Українське авто Sherp з’явиться у голлівудському фільмі

Колеса величезні, кабіна низька. За формою авто більше нагадує човен, аніж машину. Так зроблено, тому що це автоамфібія. Воно здатне їздити без дороги по камінню чи без труднощів проходити крізь болота.

Застосовувати всюдихід можуть нафтовики, геологи, рятувальники, мисливці, рибалки. Не дивно, що подібний монстр на колесах зацікавив голлівудських режисерів.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?