“Ейфорія” 3 сезон: дата виходу нових серій із Зендеєю в головній ролі і що буде далі. Трейлер Euphoria

Любителі молодіжних серіалів надміру захопилися подіями, показаними в "Ейфорії", тому після перших двох із нетерпінням очікують на 3 сезон. Він мав вийти у 2024 році, але справа затягнулася.

Серіал “Ейфорія” 3 сезон: дата виходу нових серій

Через страйк сценарного цеху телеглядачі не побачать 3 сезон серіалу “Ейфорія” у 2024 році. Виникає резонне питання: коли вийде врешті молодіжна стрічка? Свою улюблену Зендею знову зможете побачити вже на початку 2025-го.

Дата виходу серіалу Ейфорія 3 сезон

Планується, що епізоди з 1-го по 4-й покажуть у січні. 5, 6, 7 серію глядачі побачать у лютому. А 8-ма частина залишиться на березень. Вона стане завершальною не лише в цьому сезоні, але й у всій епопеї. Продовження пікантної “Ейфорії” продюсери більше знімати не планують.

“Ейфорія”: продовження і сюжет

З датою виходу серіалу “Ейфорія” розібралися. Тепер хотілося б дізнатися, про що йтиме мова в 3 сезоні. Головна героїня Ру Беннет у виконанні Зендеї з головою зануриться у світ корупції. Звісно, дівчині з її принципами буде доволі складно змиритися з цим всесвітнім злом. Напевно, вона оголосить цій проблемі нещадну війну.

Дата виходу серіалу Ейфорія 3 сезон

Новий сезон розглядається режисером як “нуарний фільм”. На жаль, не всі улюблені актори з’являться в “Ейфорії” знову. Так, Кет Ернандес навідріз відмовилася від знімань. А Ангус Клауд, можливо б, зіграв, та його не стало, хоча актору було всього 25 років.

Сюжет зробить 5-річний стрибок, тож героїня Зендеї та всі довкола стануть доволі дорослими. Звісно, постійні глядачі НВО підозрювали, що проєкт буде продовжено, адже автори залишили чимало сюжетних арок, що потребують тлумачення.

“Ейфорія” трейлер 3 сезон

Сем Левінсон, який знімає для HBO 3 сезон “Ейфорії”, заявив, що трейлера поки що немає. Тож доведеться пригадати те, що коїлося у попередніх серіях:

Нові статті

Схожі статті

“Мій блог поцупили”: 42-річна Мейхер вперше вийшла на звʼязок та розповіла, що сталося та чим займається

Надія Мейхер більше двох років не зʼявлялась на публіці та її профіль у Instagram був повністю пустий. Нарешті співачка дала коментар, чому так сталося та в чому була причина.

В Україні з’явиться доступне житло в оренду для українців: хто зможе стати учасником соціальної програми

В України хочуть запровадити новий різновид оренди житла – так званої соціальної. Що це за оренда і хто зможе прийняти участь в програмі? "Один Факт" розповість про нову ініціативу детальніше.

“Головне кохання мого життя”: 48-річна Наталія Могилевська пригадала перший шлюб, в якому пробула рік

Наталія Могилевська доволі багато з ким крутила романи, але також у неї було два офіційних шлюби та першим її чоловіком був Дмитро Чалий - як він виглядає та що про нього відомо?

Гороскоп на 28 липня 2024 року для всіх знаків Зодіаку: вдача буде з вами – головне триматися за свою мету

Гороскоп на 28 липня 2024 року для всіх знаків Зодіаку: зірки радять вірити в свою мрію, адже так вона обов'язково здійсниться. Астрологічний прогноз.