Хюррем колись було 16: Мер’єм Узерлі з “Величного століття” показала, як виглядала до зустрічі із султаном

Мер'єм Узерлі - турецька акторка, що відома глядачам з усього світу завдяки головній ролі в серіалі "Величне століття". Як виглядала Хюррем Султан в 16 років - "Один Факт" розповість прямо зараз.

40-річна турецька акторка Мер’єм Узерлі вирішила пригадати далеке минуле і створила у соцмережах публікацію із архівних світлин. На них можна побачити, як модель і акторка виглядала в різні періоди свого життя, в тому числі і в 16-річному віці.

В підлітковому віці Мер’єм Узерлі виглядала зовсім не так, як зараз. Єдине, що залишилось з того давнього часу при ній – це розкішне волосся. Окрім того, в шкільні роки Мер’єм носила на голові кепку, яку на одній зі світлин перекрутила задом наперед таким чином, що козирок опинився позаду.

Виконавиця головної ролі в історичному серіалі “Величне століття” Мер’єм Узерлі дуже часто ділиться світлинами зі свого життя у соціальних мережах. В неї є світлини в купальнику, національних костюмах і ось такі – архівні, з дитинства.

Цікаво, що Мер’єм прийняла рішення пов’язати свою долю із акторською кар’єрою ще в підлітковому віці. Невдовзі після закінчення школи вона поступила навчатись до театральної школи у Гамбурзі.

Довгий час цій красуні діставались тільки ролі в театрі. Лише в 25 років Мер’єм отримала свою першу роль в кіно.

Акторка Мер'єм Узерлі показала, як виглядала в 16 років
Акторка Мер’єм Узерлі показала, як виглядала в 16 років

Зараз Мер’єм Узерлі постійно мешкає в Берліні. Але її творча кар’єра успішно розвивається в Туреччині, на Батьківщині її рідного батька.

Роль Хюррем Султан, наложниці турецького султана Сулеймана Пишного – одна із найяскравіших в кар’єрі рудоволосої красуні.

До речі, Мер’єм Узерлі за 40 років життя встигла не тільки акторську кар’єру збудувати, але й стати щасливою матусею. Наразі в зірки турецького кіно є двоє доньок – Лара і Лілі. Першу дівчинку, Лару – Мер’єм народила від турецького бізнесмена Джана Атеша в 2013 році.

Молодша дівчинка Лілі народилась в Мер’єм в 2021 році. Ім’я та особистість батька другої дитини акторка не розголошує.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?