“За словом в кишеню не лізе”: популярні вислови Любані з серіалу “Будиночок на щастя”, що вже пішли в народ”

Акторка Віталіна Біблів настільки талановита, що фразами її героїнь говорять українці. "Один Факт" зібрав декілька декілька популярних фраз Любані з серіалу "Будиночок на щастя", яку зіграла Біблів.

Віталіна Біблів — популярна акторка, яка запам’яталась українцям завдяки своїй блискучій грі в серіалах українського виробництва. Не менш популярні в народі і фрази однієї з її героїнь — Любані із серіалу “Будиночок на щастя”.

“Один факт” зібрав найбільш влучні з них, якими користуються вже чимало українців у своєму побуті.

Любаня з серіалу “Будиночок на щастя”, як відомо — за словом в карман не лізе. Деякі фрази в неї виходять доволі гострими, але в той же час кумедними. Деякі з найбільш популярних, що українці вживають в себе вдома – наведено нижче.

Вспокойся, бо я тебе вспокою

Чупірадла ти Сенковська

Ти богиня, яких ворують

Ну шо його казать, якщо воно канєшно

Тринди ринди — завтра празник

Не пісяй в муку, не піднімай пилюку

Кредит ми чим будемо платити? Перегаром твоїм?

Привіт з Будапешта

Та багато інших фраз.

Акторка Віталіна Біблів, що виконала роль Любані в серіалі “Будиночок на щастя” — розповіла, що кожна фраза її героїні запозичена… зі звичайного життя пересічних українців.

Я записую за людьми цікаві фрази — зізналася зірка українського кіно.

Можна сказати, що колекціонування разочок Любані — таке собі невеличке захоплення Віталіни Біблів, що втілила цю колоритну сільську героїню на екрані.

Це вже стало якимось хобі: слухати і записувати — розповіла Віталіна Біблів.

Також акторка зазначила, що режисер стрічки Сергій Атрощенко дозволяє акторам імпровізувати на знімальному майданчику. Тому й сценарій на пам’ять можна не вчити, а привнести до образу Любані щось своє.

Вспокойся бо я тебе вспокою та інші улюблені фрази Любані з серіалу Будиночок на щастя
Вспокойся бо я тебе вспокою та інші улюблені фрази Любані з серіалу Будиночок на щастя

Віталіна Біблів розкрила ще одну таємницю створення Любані в “Будиночку на щастя”. Акторка колекціонує не тільки фрази для неї, але й речі:

Я зберігаю майже всі шкарпетки — зізнається кінозірка. — А перед новими зйомками підкуповую для Любані щось новеньке.

Звісно, що речі для головної героїні підбирає не тільки Віталіна Біблів. Над цією кропіткою роботою також працюють художники по костюмах.

“Один факт” повідомляє, що 25 березня о 19.00 вечора відбулась прем’єра 5-го сезону серіалу “Будиночок на щастя” з Віталіною Біблів в головній ролі.

Якщо ви хочете дізнатись нові фрази від Любані — обов’язково дивіться нові серії в будні, в зазначену вечірню годину на “Новому каналі”.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?