Історія кохання актора Олексія Нагрудного: від шлюбу з росіянкою Чурсіною до родинного затишку і батьківства

Актор Олексій Нагрудний відомий багатьом глядачам по серіалу "Жіночий лікар. Нове життя". Але окрім кіно Олексій – щасливий батько та чоловік. Історію кохання актора розповість "Один Факт".

Олексій Володимирович Нагрудний – український актор театру і кіно, який народився 2 квітня 1974 року в місті Рубіжне Луганської області.
Вчора, 2 квітня 2024 року Олексію Нагрудному виповнилось 50 років і до цього ювілею артиста “Один Факт” підготував романтичну історію особистого життя та кохання Олексія Нагрудного.

Олексій Нагрудний зараз відомий українцям як виконавець ролі Юрія Сердюка в серіалі українського виробництва “Жіночий лікар. Нове життя”. В лютому 2024 року стало відомо, що актор разом зі своєю дружиною Світланою Горошковою стали щасливими батьками вдруге. В актора та його обраниці народився другий син. Хлопчика назвали Євгеном.

Світлана Горошкова – друга дружина Олексія Нагрудного і за сумісництвом, його кастинг-директор. Саме вона відразу після народження хлопчика оприлюднила кадри щасливого чоловіка Олексія, який заплющив очі та тримає на руках немовля.

Олексій Нагрудний тримає на руках новонародженого сина Євгена
Олексій Нагрудний тримає на руках новонародженого сина Євгена
Актор Олексій Нагрудний розповів історію свого справжнього кохання
Актор Олексій Нагрудний розповів історію свого справжнього кохання

Вочевидь, другий шлюб виявився для актора Нагрудного найщасливішим. Він у всьому підтримує свою дружину і навіть був поряд під час пологів. Крім того, з нагоди значущої події Олексій Нагрудний подарував коханій дружині підвіску із діамантом.

Олексій Нагрудний та Світлана Горошкова багато років прожили в цивільному шлюбі і лише в 2019 році актор вирішив побратися з коханою жінкою офіційно. В пари є ще один син, якого звати Олександр. Хлопець народився в подружжя в цивільному шлюбі в 2008 році. Зараз Олександру Нагрудному вже виповнилось 15 років.

До знайомства зі Світланою Горошковою Олексій Нагрудний вже був одружений. В 2007 році артист під час зйомок в телесеріалі “Серцю не накажеш” познайомився зі своєю майбутньою першою дружиною – російською акторкою Ольгою Чурсіною. Романтичні відносини між ними розвивалися стрімко і молодята побралися законним шлюбом в той же рік, коли й познайомились. Однак цей союз проіснував зовсім недовго.

Нещодавно Олексій Нагрудний побував в гостях у журналістки Аліни Доротюк та розповів про знайомство із Чурсіною. А також назвав причину розлучення. За словами артиста, з Ольгою Чурсіною його поєднала спільна робота над проектом “Серцю не накажеш”.
Олексій Нагрудний зізнався, що активному розвитку романтичних відносин із Ольгою Чурсіною сприяв певний психологічний аспект. Актор навіть переїхав до неї в росію, бо був страшенним егоїстом і вирішив таким чином маніпулювати коханою. Адже заради Чурсіної він кинув усе, що мав в Україні. І тому з психологічної точки зору вона мала б почувати певну провину перед ним.

Власне, через гординю з боку самого Нагрудного, його егоїзм та бажання викликати в жінки почуття провини, імовірно і сталося їх розлучення. Але актор назвав ще одну причину розірвання шлюбу. Коли він ще жив з Ольгою Чурсіною — в них почались конфлікти через проукраїнську позицію артиста. На той момент Ольга не працювала, на відміну від Олексія. І тому в неї виникало відчуття власної меншовартості, через яке в родині виникали сварки. Адже, за словами актора, росіяни дуже нетерплячі до чужого успіху.

Нагрудний зазначив, що його повернення додому, до Києва — стало тоді лише питанням часу. І він врешті решт, повернувся — щоб знайти тут нове кохання, Світлану Горошкову.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.