Серіал “Хлопаки” 4 сезон: дата виходу нових серій і про що буде продовження. Трейлер The Boys

Влітку шанувальники "Хлопаків" зможуть насолодитися 4 сезоном американського серіалу, знятого за мотивами коміксів Гарта Інніса і Дерріка Робертсона. Коли дивитися?

Серіал “Хлопаки” 4 сезон: дата виходу нових серій

Стала відома дата виходу 4 сезону серіалу “Хлопаки”. Очікується, що 13 червня прихильники саги про супергероїв побачать відразу три епізоди. Наступні 4 і 5 серії вийдуть 20 та 27 червня.

Дата виходу серіалу Хлопаки 4 сезон

На липень заплановано останні 3 епізоди – 4, 11, 18 липня. Всього буде 8 серій. Коли вийде серіал “Хлопаки” 4 сезон, українці зможуть обрати перегляд із поміж трьох варіантів україномовного озвучування.

“Хлопаки”: продовження і сюжет

The Boys можна назвати драматичним серіалом, оскільки йдеться про протистояння гурту звичайних людей та супергероїв, здатних завдяки власним здібностям чинити всілякі негаразди. Вони у своїх діях керуються виключно особистісними інтересами, а не гуманними цілями.

Дата виходу серіалу Хлопаки 4 сезон

З іншого боку в продовженні “Хлопаків” знову буде чимало чорного гумору. Не обійдеться й без сцен насильства та еротики. Тож дітям і підліткам дивитися подібне зась. Концепція серіалу призвела до найбільшої полеміки довкола кінопродукту у 2019 році.

Дії супергероїв і справді виглядають переконливими завдяки чималій кількості візуальних ефектів, застосованих під час знімань. Найімовірніше, 4 сезон буде не останнім. Ми зможемо й надалі насолоджуватися боротьбою добра зі злом та його переконливою перемогою.

“Хлопаки” трейлер 4 сезон

Історію команди під керівництвом Біллі Бутчера буде продовжено вже влітку цього року. Український трейлер “Хлопаки” 4 сезон є можливість переглянути просто зараз:

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?